Μπαράζ με πάνω από 5.100 προσλήψεις σε φορείς και Δημόσιο

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:43
Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα όπως σε ΔΕΗ, Υπουργείο Μετανάστευσης αλλά και στον τομέα της υγείας. Το Dnews σας παρουσιάζει τις προκηρύξεις.

Συνολικά 5.151 προσλήψεις είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτές σε Δημόσιο και Φορείς για να κάνετε αιτήσεις. Πρόκειται για προκηρύξεις στο Υπουργείο Μετανάστευσης, στη ΔΕΗ, στον τομέα της Υγείας αλλά και στον Στρατό, σε πολεμική αεροπορία και ναυτικό

Αναλυτικά οι προκηρύξεις

Προσλήψεις 122 ατόμων στο υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη διεύθυνση migration.gov.gr/applications με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxis Net ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, (τηλ. επικοινωνίας: 213.162.9929).

 Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προκήρυξη 7Κ/2022: Αιτήσεις για 3.720 μόνιμες θέσεις

Ξεκίνησε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2022 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 60/31.08.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριών χιλιάδων επτακοσίων είκοσι (3.720) θέσεων μονίμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Διαγωνισμός με δώρο ένα 5ημερο στην πανέμορφη Πάρο ! (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Εισιτήρια + Γεύμα)

Η κατανομή των θέσεων:

 Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τετρακόσιες ενενήντα τρεις (493) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δύο χιλιάδες διακόσιες πενήντα τρεις (2.253) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) εννιακόσιες εβδομήντα τέσσερις (974) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 10.10.2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 1.190 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης

Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις πρόσληψης 1.190 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) για τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων για το 2022 από το ΓΕΕΘΑ.

755 θέσεις Στρατό Ξηράς

Αποφασίζεται η πλήρωση 755 θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Στρατού Ξηράς (Οπλιτών και Εφέδρων), για βραχεία περίοδο 3 ετών με δυνατότητα
παράτασης 3 ετών, για τα Όπλα – Σώματα και τις Ειδικές Δυνάμεις, όπως στο Παράρτημα «Α».

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Τροποποιητική προκήρυξη διακοσίων τριάντα τριών (233) θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) ΠΝ

1. Με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, προκηρύσσονται διακόσιες τριάντα τρείς (233) θέσεις ΟΒΑ (αρχική προκήρυξη: 200 θέσεις – τροποποίηση: επιπλέον 33 θέσεις) Οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό για χρονική περίοδο ενός (1) μέχρι τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία (3) επιπλέον έτη.

2. Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

3. Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται στην απόφαση του Αρχηγού ΓΕΝ έως την 30 Σεπτεμβρίου 2022 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα), όπως παρακάτω:

α. Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την παραπάνω ημερομηνία διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

β. Οι έφεδροι, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, εφόσον δεν παρήλθαν πέντε (5) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ως οπλιτών, κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών.

4. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, καθώς και στη Διεύθυνση Στρατολογίας του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ/Β4) στα τηλέφωνα 2106557606, 2106551456).

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

235 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία

Με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, προκηρύσσονται 235 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) για βραχεία περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης, εφάπαξ, για επιπλέον τρία έτη.

Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, πρέπει να υποβάλουν, ηλεκτρονικά, την αίτηση και τα δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

119 θέσεις στη ΔΕΗ

Την πρόσληψη 119 υπαλλήλων προωθεί η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).

Ποιες ειδικότητες ζητούνται:

ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί
ΠΕ Μεταλλειολόγοι - Μεταλλουργοί Μηχανικοί
ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί
ΠΕ Οικονομικού (Υπάλληλοι Γραφείου)
ΤΕ Τεχνολόγοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί
ΤΕ Διοικητικό Οικονομικό (Υπάλληλοι Γραφείου)

ΔΕ Εργοδηγοί Δικτύων (Εναερίων και Υπογείων Δικτύων)
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Τεχνίτες Οργάνων και Αυτοματισμού
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων
ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Ηλεκτροτεχνίτες
ΔΕ Τεχνικοί Ορυχείων
ΔΕ Τεχνικοί Ορυχείων - Χειριστές Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων Μηχανημάτων
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Μηχανοτεχνίτες
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Τεχνίτες Οχημάτων
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων Γερανοπροωθητών
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων Ανυψωτικά Περανοφόρα Μηχανήματα Κλαρκ
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Τεχνίτες Εργαλειομηχανών Τορναδόροι
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Ηλεκτροοξυγονοκολλητές

ΔΕ Παρασκευαστές Κυλικείων Τραπεζοκόμοι
ΔΕ Τεχνικοί Δομικών Έργων - Τεχνίτες Υδραυλικοί
ΔΕ Τεχνικοί Δομικών Έργων - Τεχνίτες Οικοδόμοι
ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων - Χορηγητές Καυσίμων
ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων - Χορηγητές Υλικών
ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Τεχνίτες Φανοποιοί

ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού / Βουλκανιζατέρ
ΔΕ Χειριστές Η/Υ
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων (Καθολικών Εκσκαφέων)
ΔΕ Οδηγοί με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου
ΔΕ Τεχνικοί Τοπογραφικών Εργασιών
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων Προωθητών Φορτωτών

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας ενώ, οι θέσεις αφορούν στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας 18 - 65 ετών και θα προσληφθούν άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με κωδικό ΣΟΧ 1/2022 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΗ ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ) και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

dikaiologitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos