Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία το επόμενο 48ωρο

30 Σεπτεμβρίου 2022 01:53

Το επόμενο 48ωρο και κυρίως κατά τη διάρκεια του Σαββάτου η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά πιο πάνω από τον μέσο όρο για την περίοδο που διανύουμε. Από την Κυριακή όμως ο καιρός αλλάζει με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Η Παρασκευή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και αραιά σύννεφα τα οποία στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι πιο πυκνά και θα δώσουν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Μετά το μεσημέρι η λιακάδα θα διατηρηθεί στα νότια-νοτιοανατολικά ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές, λίγο πιο πυκνές στα κεντρικά και στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με κάποιες αραιές συννεφιές κατά τη διάρκειας της ημέρας. Οι άνεμοι με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 17 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει το πρωί ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές, οι οποίες θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 16 με 27 βαθμούς Κελσίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=JT9xfoCPSzk}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos