Απαγόρευση και άρσης απαγόρευσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά

08 Οκτωβρίου 2022 15:21

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Σύρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2” Ν.Π. 10764, για περιστατικό δυσλειτουργίας στον μηχανισμό άπαρσης της αριστερής άγκυρας κατά την διαδικασία απόπλου του, για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2”, ενώ κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης και προσκόμισης βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του, προς συνέχιση εκτέλεσης του εγκεκριμένου δρομολογίου του με 951 επιβάτες, 153 Ε.Ι.Χ., 85 Φ/Γ και 36 δίκυκλα, προς τον λιμένα Πειραιά.

Στην συνέχεια και με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Πειραιά, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του εν λόγω πλοίου, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους για συνέχιση πλόων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos