Τα σύμβολα Wild στους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες

10 Οκτωβρίου 2022 16:40

Δεν θα θέλαμε καν να φανταστούμε ένα παιχνίδι κουλοχέρη χωρίς το επικό δίδυμο των συμβόλων Wild και Scatter.

Εξάλλου όλοι ξέρουμε πώς είναι τα σημαντικότερα σύμβολα, τα οποία μας μοιράζουν απλόχερα τεράστια κέρδη. Για αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να στρέψουμε τα φώτα στο σύμβολο Wild.

Το σύμβολο Wild, είναι το σύμβολο, το οποίο μπορεί να αλλάξει ριζικά το αποτέλεσμα ενός ολόκληρου γύρου.

Αν καταφέρετε να το πετύχετε στο σωστό σημείο, ένας κατά τα άλλα βαρετός και μη κερδοφόρος συνδυασμός ξαφνικά θα μετατραπεί σε χρυσορυχείο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όλα όσα γνωρίζουμε για το σύμβολο Wild.

Σχεδόν πάντα, το σύμβολο Wild παίζει τον ρόλο του μπαλαντέρ.

Όπως ήδη προαναφέραμε, αν το σύμβολο Wild εμφανίσει στη σωστή θέση, αντικαθιστά το σύμβολο που λείπει από την γραμμή πληρωμής. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται η γραμμή πληρωμής και το παιχνίδι σας δίνει την αξίας της γραμμής.

Ωστόσο υπάρχουν και κουλοχέρηδες οι οποίοι θα σας δώσουν ακόμη μεγαλύτερο κέρδος, καθώς πέρα από την γραμμή πληρωμής σας πληρώνουν και για το σύμβολο Wild.

Ένα επίσης συχνό φαινόμενο τα σύμβολα Wild να εμφανίζονται μόνο σε ορισμένους τροχούς. Οι πιο κοινή εκδοχή είναι σε έναν κουλοχέρη με πέντε τροχούς, το σύμβολο Wild να εμφανίζεται στους τροχούς 1, 3 και 5. Βέβαια υπάρχουν και άλλες εκδοχές όμως αυτό εξαρτάται από το παιχνίδι και από τους δημιουργούς του παιχνιδιού.

Τι είδους σύμβολα Wild γνωρίζουμε;

Αν και συχνά αναφέρουμε το σύμβολο Wild ως ένα κλασικό σύμβολο μπόνους, θα πρέπει να τονίσουμε πως υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτών των συμβόλων.

Η διαφορά των οποίων δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση τους, αλλά και με τα χαρακτηριστικά τους, τις ιδιότητες τους και την λειτουργία τους.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι είδος σύμβολα Wild μπορούμε να βρούμε στους φρουτακια δωρεαν .

Τυχαίο σύμβολο Wilde

Είναι το πιο γνωστό είδος συμβόλου Wild.

Είναι η πλέον συνηθισμένη εκδοχή του την οποία συναντάμε στα περισσότερα παιχνίδια.

Ουσιαστικά εμφανίζεται τυχαία με την περιστροφή των τροχών και λειτουργεί με τον τρόπο που περιγράψαμε νωρίτερα.

Αυτού του τύπου σύμβολου Wild μπορείτε να το βρείτε σε πολλά και διάφορα παιχνίδια όπως είναι για παράδειγμα, οι κουλοχέρηδες Dr. Jekyll & Mr. Hyde ή Book of Secrets.

Σύμβολο Expanding Wild

Το Expanding Wild είναι ουσιαστικά το σύμβολο Wild, το οποίο επεκτείνεται όταν εμφανιστεί στους τροχούς.

Εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο, όπως το προηγούμενο, με την διαφορά πως στην συνέχεια επεκτείνεται και σε άλλες θέσεις. Έτσι εαν το σύμβολο Wild είναι μέρος μιας γραμμής πληρωμής, μπορεί να δημιουργήσει και άλλες γραμμές πληρωμής κατά την επέκταση του.

Ένα τέτοιο σύμβολο Wild μπορείτε να βρείτε, για παράδειγμα, στους κουλοχέρηδες Corsair Queen ή Hell Mania.

wild 02

Stacked Wild

Αγαπάμε τα σύμβολα Stacked Wild, καθώς αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες μας για κέρδος.

Η λειτουργία τους είναι ένας συνδυασμός των "κανονικών" τυχαίων συμβόλων Wild και επεκτεινόμενων συμβόλων.

Μπορούν να εμφανιστούν σε όλους τους τροχούς και όπως υποδηλώνει το όνομα τους, αποτελούνται από διάφορα σύμβολα που συνδέονται το ένα μετά το άλλο.

Η πιο συχνή εμφάνιση τους είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Με πιο απλά λόγια… Αν καταφέρετε να πετύχετε Stacked Wilds στους περιστρεφόμενους τροχούς, νομίζω ότι μπορείτε να φανταστείτε τι θα επακολουθήσει. Ένα τεράστιο κέρδος.

Αν πάλι θέλετε να δείτε με τα μάτια σας πως λειτουργεί το συγκεκριμένο σύμβολο μπορείτε να δοκιμάσετε τον κουλοχέρη White King της Playtech.

Σύμβολα Sticky Wild

Ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον είδος είναι τα Sticky Wild σύμβολα. Τα οποία αν τα βρείτε σε έναν κουλοχέρη, σας εγγυόμαστε ότι θα τα λατρέψετε. Καθώς αυτή η έκδοση του συμβόλου Wild μπορεί να προσφέρει κέρδη με πολλούς τρόπους.

Ναι μεν λειτουργεί όπως τα κλασικά σύμβολα Wild και στο 99% των περιπτώσεων εμφανίζεται μεμονωμένα στους τροχούς. Ωστόσο η διαφορά του είναι πως αν εμφανιστεί στους τροχούς, παραμένει κολλημένο για μερικές περιστροφές.

Στην προκειμένη περίπτωση θα βρείτε μερικές παραλλαγές.

Μερικές φορές τα σύμβολα εξαφανίζονται αμέσως μόλις κερδίσετε, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα σας δώσουν περισσότερα κέρδη όσο βρίσκονται στους τροχούς.

Παράδειγμα παιχνιδιού, το οποίο έχει Sticky Wild σύμβολο είναι ο κουλοχέρης Egypt Sky.

Κινούμενα συμβόλα Wild

Τα κινούμενα σύμβολα Wild λειτουργούν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Μπορούν να κινηθούν σε έναν συγκεκριμένο τροχό ή να κινηθούν σταυρωτά σε όλους τους τροχούς της οθόνης, αυτό όμως εξαρτάται καθαρά από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.

Αυτό το είδος σύμβολου Wild μπορείτε να το βρείτε στο παιχνίδι Heart of the Frontier.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως αν βρείτε έναν συνδυασμό ενός Moving Wild με ένα Expanding Wild ή Stacked Wild σε κάποιον κουλοχέρη. Μη χάσετε την ευκαιρία να παίξετε επειδή οι πιθανότητες για κέρδη είναι πολλές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos