5+1 στυλιστικά tips για το κρύο

24 Οκτωβρίου 2022 14:54

Ο χειμώνας και ο κρύος καιρός είναι πια πολύ κοντά. Πως όμως θα καταφέρετε να φαίνεστε  στυλάτη και προσεγμένη ακόμα και στις δύσκολες χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες;

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την εμφάνιση σας για να προφυλαχτείτε από το κρύο. Εδώ σας έχουμε τα 5+1 καλύτερα στυλιστικά tips που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τον καιρό και να δείχνετε υπέροχη!

Πανωφόρια 

Τα πανωφόρια είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια στο ντύσιμο μας το χειμώνα. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα υλικά που έχουν τα πανωφόρια που θα φορέσετε φέτος. Επενδύστε σε ένα καλής ποιότητας μάλλινο παλτό για να είστε ζεστή και κομψή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για πιο επίσημες περιστάσεις προτιμήστε ένα structured ημίπαλτο που τονίζει την σιλουέτα και ταιριάζει υπέροχα με κάθε επίσημο ντύσιμο όπως φορέματα, φούστες ή κοστούμια.

pexels-tim-gouw-700535.jpg

Πλεκτά  

Το πιο hot trend αυτού του χειμώνα είναι χωρίς αμφιβολία τα πλεκτά. Μας προσφέρουν προστασία από το κρύο με την ζέστη και την απαλότητα τους. Φέτος θα βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε ρούχο στην πλεκτή του εκδοχή από τα κλασικά πουλόβερ μέχρι παντελόνια, φορέματα, καλσόν, κολάν ακόμα και φόρμες γυμναστικής. Αφεθείτε στην ζεστασιά του αγαπημένου σας πλεκτού και να είστε σίγουρη ότι θα είστε μέσα στη μόδα!

dan-gold-aJN-jjFLyCU-unsplash.jpg

Χειμερινά αξεσουάρ  

Αγαπάμε τα αξεσουάρ του χειμώνα γιατί μας ζεσταίνουν και ταυτόχρονα μπορούν να προσθέσουν πόντους στο στυλ μας! Παίξτε με μπερέδες, σκούφους, καπέλα, γάντια, πασμίνες και κασκόλ για να αναβαθμίσετε κάθε look σας. Δώστε σημασία στους χρωματικούς συνδυασμούς ώστε να δένουν αρμονικά μεταξύ τους και να δημιουργούν μια elegant αίσθηση. 

pexels-maria-orlova-4947747.jpg

Παπούτσια 

Τα παπούτσια είναι η ευκαιρία να προσθέσετε μια έξτρα στυλιστική πινελιά στο ντύσιμο σας. Τα παπούτσια του φετινού χειμώνα είναι ταυτόχρονα πρακτικά και fashion statements. Γαλότσες, αρβυλάκια και μπότες πλατφόρμας είναι τα απόλυτα trend της σεζόν. Μην φοβάστε να τα φορέσετε σε διάφορα χρώματα αφού θα προσθέσουν ενδιαφέρον σε ένα μουντό χειμερινό ντύσιμο. Μεγάλη τάση είναι και τα leopard prints που δείχνουν υπέροχα σε μποτάκια και oxfords. Ένα διαχρονικό ζευγάρι μπότες ιππασίας θα κάνει κάθε σύνολο σας να φαίνεται πιο αριστοκρατικό και κομψό.

no-revisions-Nif90HDYRRE-unsplash.jpg

Layering 

Layering ονομάζεται η τεχνική του να φοράτε διάφορες στρώσεις ρούχων. Το layering σίγουρα θα σας βολέψει αρκετά καθώς έχετε την επιλογή να βάλετε ή να βγάλετε κάποιο ρούχο ανάλογα με τη θερμοκρασίας της στιγμής. Το να φοράτε όμως πολλές διαφορετικές στρώσεις ρούχων μπορεί να έχει στυλιστικούς κινδύνους. Η καλύτερη τακτική layering είναι να  ανακατέψετε διαφορετικά υφάσματα αφήνοντας το πιο χοντρό ρούχο για το τέλος.  Παίξετε με διαφορετικά μήκη και χρώματα και συμπληρώστε την εμφάνιση σας με καλσόν στο ίδιο χρώμα με το πανωφόρι σας για να δώσετε αρμονία στο look σας.

 

sam-chapman-6mwbtb6W9QU-unsplash.jpg

Πολυτέλεια στο σπίτι 

Τον χειμώνα μένετε περισσότερες ώρες στο σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε στυλάτες και εκεί. Τα ρούχα έχουν την ικανότητα να μας αλλάζουν την διάθεση όπου κι αν βρισκόμαστε. Νιώστε υπέροχα αναβαθμίζοντας την καθημερινή σας εμφάνιση. Αφήστε στην άκρη τα πολυφορεμένα ρούχα του σπιτιού και επιτρέψτε στον εαυτό σας μια δόση πολυτέλειας φορώντας ένα υπέροχο νυχτικό από ζεστά υλικά όπως βαμβάκι ή φλάνελ. Αφεθείτε στην απαλότητα μιας ρόμπας και κρατήστε τα πόδια σας ζεστά με γούνινες παντόφλες. Υποδεχθείτε τον χειμώνα με στυλ και στο σπίτι!

nyxt2.png

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos