Γαλλία: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της πρώτης φρεγάτας Belh@rra «Ναύαρχος Ρονάρ»

10 Νοεμβρίου 2022 19:42

Τις φωτογραφίες κυκλοφόρησε η Naval Group - Η δεύτερη φρεγάτα που θα κατασκευαστεί, είναι η FDI «Κίμων» η οποία θα ενισχύσει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό

Στη δημοσιότητα έδωσε την Πέμπτη η Naval Group τις πρώτες φωτογραφίες της φρεγάτας FDI (Άμυνας και Επέμβασης) Belh@rra, η οποία θα παραχωρηθεί στο γαλλικό πολεμικό ναυτικό, φέροντας την ονομασία «Ναύαρχος Ρονάρ».

{https://twitter.com/navalgroup/status/1590725134394032136?s=20&t=B0DIAIlFdoykRMtCs_cDXg}

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, διακρίνεται η φρεγάτα να βγαίνει από το κατασκευαστικό κέντρο του ναυπηγείου στη Λοριάν, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Naval Group, το πλοίο φέρεοι ολοκληρωμένο τον ιστό με το πανίσχυρο ραντάρ Sea Fire 500, το οποίο μπορεί, βάσει προδιαγραφών, να εγκλωβίζει πολλαπλούς στόχους σε απόσταση μεγαλύτερη των 160 χιλιομέτρων.

 
 
fregata1
fregata2
fregata3
fregata4

protothema.gr

 



Αξίζει να σημειωθεί πως η επόμενη φρεγάτα που θα βγει από το ίδιο ναυπηγείο σε περίπου ένα έτος, θα παραχωρηθεί στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό με την ονομασία «Κίμων» προς τα τέλη του 2024.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos