Black Friday: Πρεμιέρα με ουρές έξω από τα εμπορικά - Τι «κυνηγούν» φέτος οι καταναλωτές

25 Νοεμβρίου 2022 13:37
 
Επίσημα πρεμιέρα κάνει σήμερα η Black Friday, με λιανεμπορικές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε «θέση μάχης» για τις προσφορές,  λειτουργώντας ως κίνητρο για τους καταναλωτές να κάνουν έξυπνες αγορές ενόψει των Χριστουγέννων.


H πλειοψηφία των καταστημάτων θα έχει ωράριο από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ.. Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σε όλη την επικράτεια από τις 11:00 έως τις 20:00.

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Cyber Monday.

Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας θα αυξάνεται όλο και περισσότερο και αναμένεται να κορυφωθεί μεσημέρι και απόγευμα, όταν θα σχολάσουν από τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι.

Όπως κάθε χρόνο στον «χορό» των προσφορών έχουν ήδη μπει, μεταξύ άλλων, οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εταιρείες καλλυντικών, αθλητικών ειδών επίπλων, ειδών σπιτιού, ένδυσης υπόδησης και εποχιακών ειδών, με προσφορές τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

bf_koyf__1_
bf_koyf__5_
bf_koyf__4_

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos