Φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό - Πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

28 Νοεμβρίου 2022 00:18

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής και επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο διαμέρισμα ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Τραγική ειρωνεία ήταν ότι προτού ξεσπάσει η φωτιά, ο πατέρας του πεντάχρονου μαζί με τον επτάχρονο αδερφό του βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού. Πέραν του πεντάχρονου και του επτάχρονου αδερφού του από το φλεγόμενο διαμέρισμα απομακρύνθηκε και το μεγαλύτερο αδερφάκι της οικογένειας ηλικίας 12 ετών.

Ο πεντάχρονος που δεν είχε τις αισθήσεις του όσο και τα άλλα δύο παιδιά παρελήφθησαν από ασθενόφορα του ΕΚΑΒ. Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ ο επτάχρονος αδερφός του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το τρίτο παιδί ηλικίας 12 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το αναμένο μάτι της κουζίνας του σπιτιού. Σημειώνεται πως μέχρι να φτάσει στην περιοχή το ΕΚΑΒ γείτονας της οικογένειας έκανε μαλλάξεις στο άτυχο αγοράκι αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς είχε καταλήξει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos