Κιβωτός του Κόσμου: 57.000 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου - Συνδικαιούχος ο αδερφός του

08 Δεκεμβρίου 2022 18:19

Άνοιξε σήμερα το μεσημέρι, η θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου που ήταν σε τράπεζα στη Χίο.

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου», η θυρίδα της μητέρας του ιδρυτή της «Κιβωτού» άνοιξε παρουσία Ειρηνοδίκη. Ιδιοκτήτρια της θυρίδας, όπως δήλωσε και χθες η ίδια, είναι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ενώ υπάρχει και συνδικαιούχος και είναι ένας εκ των αδερφών του. Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος έχει αναφέρει πως «είμαστε πέντε αδέρφια, ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι ιερέας στη Νέα μονή Χίου…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη θυρίδα βρέθηκαν λίγο πάνω από 57.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από 2,5 μήνες περίπου- στα τέλη Σεπτεμβρίου- και έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν υπήρχε κίνηση στη θυρίδα, ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι και συνδικαιούχος, πήγε στη θυρίδα αλλά παραμένει άγνωστο αν και τι πήρε από μέσα.

 Στο μεταξύ, σήμερα έγινε και έρευνα στο σπίτι της μητέρας του πατέρα Αντωνίου ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί η ίδια για να καταθέσει, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλες θυρίδες ατόμων τα οποία συνδέονται με τον πατέρα Αντώνιο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos