Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται μεγάλη αλλαγή του καιρού – Πότε θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία

08 Δεκεμβρίου 2022 21:51

Μεγάλη αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ενώ για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Από το βορειοδυτικά θα ξεκινήσει το Σάββατο η αλλαγή του καιρού, με μπόρες και καταιγίδες, ενώ την Κυριακή η δυτική Ελλάδα θα έχει έντονα φαινόμενα που θα χρειαστούν προσοχή.

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως οι νοτιάδες θα φτάσουν και τα 9 Μποφόρ με όλη τη χώρα να έχει περάσματα με βροχές, μπόρες και καταιγίδες, όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας και προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η στροφή των ανέμων, με τον βοριά να ρίχνει αισθητά τη θερμοκρασία την Τρίτη καθώς από τα 17άρια της Κυριακής, ο υδράργυρος θα υποχωρήσεις κατά μέσο όρο στους 10 με 11 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Από τις 15 του Δεκέμβρη αναμένεται και πάλι αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για συσσωρευμένο κρύο στη βόρεια και βορειοανατολική Ευρώπη. Αν αυτό το κρύο κατέβει προς την Ελλάδα δεν είναι ακόμη βέβαιο και όπως τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου όλα είναι ανοιχτά πλέον για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

{https://www.youtube.com/watch?v=ESqCEh5OX6w&t=31s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos