ΑΣΕΠ – Γραπτός Διαγωνισμός: «Σπάει» όλα τα ρεκόρ – Δείτε πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί

16 Δεκεμβρίου 2022 15:11

Δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας του ΑΣΕΠ για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022) για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ και κάθε μέρα «σπάνε» ρεκόρ.

Μέχρι και την Παρασκευή (16/01) το μεσημέρι σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ έχουν ήδη υποβληθεί 49.000 αιτήσεις, ενώ 16.000 είναι «ανοιχτές προς υποβολή» και αναμένεται να κατατεθούν τις επόμενες μέρες.

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων λήγει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 14.00, ενώ ο διαγωνισμός αναμένεται σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Εσωτερικών να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΥΠΕΣ ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για τα έτη 2022 και 2023 ο αριθμός των θέσεων που θα καλυφθούν από τον γραπτό διαγωνισμό θα ανέλθει σε 5.124.

 Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναγράψουν οπωσδήποτε στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο για το ηλεκτρονικού παράβολο μέχρι την υποβολή της αίτησης. Χωρίς τον αριθμό παραβόλου η αίτηση δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί, επισημαίνεται από το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ τις τελευταίες μέρες αναμένεται να κατατεθούν «πάρα πολλές αιτήσεις», ενώ μέχρι στιγμής «δεν έχει τεθεί θέμα παράτασης της ημερομηνίας για την υποβολή αιτήσεων», όπως μας ανέφεραν πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής.

Δείτε εδώ την κατανομή θέσεων εργασίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos