Βίντεο – σοκ: Η στιγμή που ο δράστης μπαίνει στην καφετέρια και πυροβολεί κατά θαμώνων

18 Δεκεμβρίου 2022 23:21

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται το περιστατικό με τους δύο νεκρούς μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορούσε χειρουργική μάσκα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου κάθονταν δύο άτομα αλβανικής καταγωγής και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr ο μασκοφόρος φαίνεται να πυροβολεί πέντε φορές στο τραπέζι των δύο ατόμων.

{https://www.youtube.com/watch?v=pw7uO54dvPE&t=5s}

Ο ένας από τους δύο δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι και άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή ενώ ο δεύτερος άνδρας πυροβολήθηκε μία φορά στο στήθος. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε και μία κοπέλα στην κοιλιακή χώρα η οποία καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Τόσο η κοπέλα όσο και ο άνδρας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό. Η κατάσταση του άνδρα αλβανικής καταγωγής ήταν πολύ σοβαρή και λίγο αργότερα κατέληξε. Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μασκοφόρου με την χειρουργική μάσκα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos