Καλοκαιρία μέχρι τα μέσα Γενάρη και... βλέπουμε

28 Δεκεμβρίου 2022 22:18

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να ξεκινήσει με συννεφιές κατά τόπους, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στις Σποράδες.

Παράλληλα, θα έχουμε ξανά χαμηλές νεφώσεις και ομίχλες οι οποίες θα κρατήσουν την θερμοκρασία χαμηλότερα στις περιοχές που θα εκδηλωθούν.
Μέχρι και το απόγευμα ο καιρός θα ανοίξει στις περισσότερες περιοχές και στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές συννεφιές.

Με φυσιολογικό καιρό θα πάμε και προς την Πρωτοχρονιά με άνοδο θερμοκρασίας έως και 18 βαθμούς. Κρήτη και Κάρπαθος ίσως να έχουν περισσότερη συννεφιά και κάποιες τοπικές βροχές, ίσως, τις πρώτες του νέου έτους.

Ένα περίεργο σύστημα από το νέο έτος να επηρεάσει Γαλλία και Βρετανία, Γερμανία και Ισπανία ενώ πολύ νερό θα πέσει στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα όμως τίποτα το αξιόλογο.

 Μέχρι και τα μέσα Γενάρη δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό. Οριακή πτώση θερμοκρασίας περίπου, 5-6 Ιανουαρίου αλλά θα συνεχίσουμε με καιρό Μάρτη ή Απρίλη… κάτι που είναι πρωτόγνωρο και αξιοπερίεργο.

{https://www.youtube.com/watch?v=aHFhkOS-djY}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos