Κακοκαιρία: Μεγάλη προσοχή στην Αττική μέχρι το απόγευμα

26 Ιανουαρίου 2023 13:27

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πολίτες στην Αττική μέχρι το απόγευμα όπου τα καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν με καταιγίδες και χαλάζι, θα κορυφωθούν, ανέφερε στο protothema.gr ο διευθυντής ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών μετεωρολόγος Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος.

«Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικότερα και θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κυρίως τις βραδινές ώρες» είπε ο κ. Λαγουβάρδος για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

 Όπως ανέφερε ο κ. Λαγουβάρδος η εξέλιξη του φαινομένου παρακολουθείται μέσω δορυφόρου το οποίο κινείται προς τα ανατολικά με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση, τις καταιγίδες τους δυνατούς ανέμους και τη χαλαζόπτωση.

Την ίδια ώρα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με ανάρτησή της στο Twitter υπενθυμίζει τα μέτρα αυτοπροστασίας που θα πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες.

{https://twitter.com/GSCP_GR/status/1618538761104814081?s=20&t=Y2kY6Hzk9cGOcCiGDViE6w}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos