Αφαίρεση σκουριάς με lazer - H νέα τεχνολογία (video)

29 Ιανουαρίου 2023 14:33

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αφαίρεσης σκουριάς από τα αυτοκίνητα, αλλά καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, αναμφίβολα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, είναι αυτή με μηχάνημα lazer.

Όσοι ασχολούνται με τα παλαιότερα οχήματα γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί οξείδωση μετάλλων. Είναι η φυσική τροπή των πραγμάτων, καθώς τα χρόνια περνούν. Ο ρυθμός της φθοράς έχει να κάνει με την ποιότητα και το πάχος της λαμαρίνας, αλλά και με τη φύλαξη ή την έκθεση στις καιρικές συνθήκες. Αργά ή γρήγορα πάντως, θα κάνει… δυστυχώς την εμφάνισή της.

σκουριά στο αυτοκίνητο
Και δεν είναι μόνο φυσικά θέμα αισθητικής, αλλά και ασφάλειας, διότι μπορεί να έχουν αδυνατήσει δομικά μέρη του αυτοκινήτου, τα οποία να μην είναι σε θέση να προστατέψουν επαρκώς τους επιβάτες σε περίπτωση σύγκρουσης.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα άκρως ενδιαφέρων τρόπο αφαίρεσης σκουριάς, χρώματος ή primer, που είναι ταχύς και αποτελεσματικότατος. Μάλιστα ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι η αποφυγή ζημιών, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται ελάχιστες ακαθαρσίες.

Το ηλικιωμένο Renault 5 που εμφανίζεται στα πλάνα είναι μοντέλο του 1979. Με τη βοήθεια του lazer, καθαρίζεται συσσωρευμένη σκουριά 40 ετών. Είτε πρόκειται για ζάντες και φρένα, είτε για μέρη του κινητήρα και το αμάξωμα, με την κατάλληλη επιλογή συχνότητας και απόστασης από το ειδικό πιστόλι, ο χρήστης κάνει τη δουλειά του να φαίνεται… παιχνιδάκι.

Βέβαια, εξ όσων γνωρίζουμε το κόστος για μια τέτοια επαγγελματική συσκευή δεν είναι και αμελητέο, αφού μπορεί να ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

 {https://www.youtube.com/watch?v=JRzg3i7o-IA}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos