Λευκό το Καλλιμάρμαρο: Φωτογραφίες από το χιονισμένο κέντρο της Αθήνας

06 Φεβρουαρίου 2023 14:33

Για μία ακόμα χρονιά, ζήσαμε το σπάνιο, στο παρελθόν, φαινόμενο ακόμα και το κέντρο της Αθήνας να ντύνεται στα λευκά, παρόλο που το επίπεδο του χιονιού δεν έφτασε εκείνο της περσινής «Ελπίδας».

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ακόμα και ορόσημα της πόλης όπως το Καλλιμάρμαρο όπως δεν τα βλέπουμε στην καθημερινότητά μας.

NDP

Οι τελευταίες ειδήσεις από το μέτωπο της «Μπάρμπαρα»

Μέχρι και την Τετάρτη θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τους κατοίκους αρκετών περιοχών η κακοκαιρία Μπάρμπαρα η οποία άφησε το αποτύπωμά της με έντονα φαινόμενα από το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη ειδικά για την Αττική οι δυσκολίες θα συνεχίζονται κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (7/2).

NDP

Για το λόγο αυτό εξάλλου λίγο μετά τις 7.30 το πρωί εστάλη στους κατοίκους της Αττικής μήνυμα από το 112 «για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην Αττική ως τις μεσημβρινές ώρες. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά διαστήματα πυκνές τη Δευτέρα στην Αττική, αλλά και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με την Αττική να παραμένει στο επίκεντρο της κακοκαιρίας μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης σύμφωνα με τα τελευταία προγωστικά στοιχεία.

Εντωμεταξύ σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλά θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα 9 μποφόρ.

Το meteo, το πρωί της Δευτέρας έδωσε στη δημοσιότητα νέους χάρτες με την εξέλιξη της κακοκαιρίας, αλλά και τα νέα εκτιμώμενα ύψη χιονιού σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos