Κακοκαιρία Barbara: Ο χάρτης των χιονοπτώσεων τις επόμενες ώρες - Μέχρι πότε τα χιόνια

07 Φεβρουαρίου 2023 13:01
Πυκνές χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, δείτε τους χάρτες του Meteo. Τα χιόνια θα παραμείνουν έως την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών της Υπηρεσίας meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Κώστα Λαγουβάρδο.

Έντονα θα είναι και σήμερα κατά τόπους τα φαινόμενα λόγω της κακοκαιρίας Barbara σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

meteo1

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο οδικό δίκτυο των περιοχών όπου αναμένονται οι τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις και συγκεκριμένα στους δρόμους που επισημαίνει η υπηρεσία ROADS του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Η οπτικοποίηση των καιρικών συνθηκών στους οδικούς άξονες της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας έως τις 11 π.μ. παρουσιάζεται στον επόμενο χάρτη, όπου με μωβ χρώμα σημειώνονται οι οδικοί άξονες όπου αναμένονται οι χιονοπτώσεις.

Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες στην Αττική - Χιόνια έως την Παρασκευή

Τα δύσκολα με τις σφοδρές χιονοπτώσεις που έφερε η «Μπάρμπαρα» φαίνεται να έχουν περάσε, όμως τα χιόνια θα παραμείνουν έως την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών της Υπηρεσίας meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Κώστα Λαγουβάρδο, που μίλησε στην ΕΡΤ.

meteo2

Κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών είναι οι εξάσεις και οι υφέσεις των χιονοπτωσεων μέχρι την Παρασκευή σε Μαγνησία, Θεσσαλία, Εύβοια, Φθιώτιδα και στα βόρεια της Αττικής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγουβάρδος, το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται αναύπαυλα των φαινομένων, με μία νεά επιδείνωση να έρχεται από το βράδυ, με χιονοπτώσεις να σημειώνονται τα ξημερώματα της Τετάρτης στα βορειότερα της Αττικής.

Από εκεί και πέρα, Πέμπτη και Παρασκευή θα χιονίζει κατά διαστήματα και πάλι στα βόρεια της Αττικής

dikaiologitika.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos