Το Mi&Mo έφερε τα ρούχα της Disney στην Πάτρα

10 Φεβρουαρίου 2023 16:43

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον κατάστημα παιδικών ρούχων έχει ανοίξει στην πόλη της Πάτρας. Το κατάστημα αυτό είναι το Mi&Mo το οποίο βρίσκεται στον γνωστό πεζόδρομο της Ρήγα φεραίου. Αν έχετε πάει καρναβάλι στην Πάτρα σίγουρα έχετε περάσει από αυτόν τον δρόμο

Είναι το πρώτο κατάστημα που ανοίγουν στον τομέα της παιδικής ένδυσης οι κα Κατερίνα Χριστοπούλου και κα Παγώνα Βλάχου. Οι δυο επιχειρηματίες έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ρούχων και της μόδας καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με πολύ μεγάλα brand τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα.

Η ιδέα του Mi&Mo ήταν μια κοινή απόφαση η οποία πρόεκυψε από την προσωπική μας ανάγκη για ποιοτικό και καλό ρούχο μας ενημερώνει η κα Χριστοπούλου η οποία λατρεύει να ψωνίζει για τα 2 μικρά της παιδιά (1 & 2,5 ετών). "Λατρεύω τα ρούχα της Disney τα οποία όμως δεν μπορούσα να τα βρω στην Ελλάδα και έπρεπε όποτε ήθελα καποιο ρουχαλάκι για τα μωρά μου, να το παραγγελνω από το official site της Disney στην Γαλλία.

Disney & Marvel
Όλη αυτή την εμπειρία των ρούχων της Disney, της Μάρβελ και πολλών ακόμα γνωστών brand που διαχειρίζεται η Disney, σκέφτηκαν η Κα Χριστοπούλου μαζί με την Κα Βλάχου να φέρουν στην Πάτρα αλλά και γενικά στην Ελλάδα, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι online το site του Mi&Mo (παιδικά ρούχα) και έτσι θα μπορούν να δουν και να παραγγείλουν ρούχα, πελάτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο την Πάτρα

"Είμαστε ενθουσιασμένες και οι δυο μας που ανοίξαμε αυτό το κατάστημα στην πόλη που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, ελπίζω ο κόσμος να το αγκαλιάσει και να το αγαπήσει όπως εμείς. Θέλουμε να δείξουμε σε όλες τις μαμάδες την ποιότητα των ρούχων της Disney η οποία είναι εξεπέραστη καθώς σε όλα τα ρούχα χρησιμοποιείται 100% οργανικό βαμβάκι.

Αυτή την στιγμή στο κατάστημα θα βρείτε ρούχα και εξεσουάρ για παιδάκια από 6 μηνών έως και 12-14 χρονών. Στην συνέχεια έχουμε σκεφτεί να φερουμε και κάποια ποιοτικά παιχνίδια και εξεσουάρ που μπορεί κάποιος να τα βρει μόνο αν ταξιδέψει στην Disney στην Γαλλία".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos