Σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

01 Μαρτίου 2023 23:36

Σημαντικές τροποποιήσεις γίνονται σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα λόγω της εθνικής τραγωδίας. Όπως είναι λογικό, οι ψυχαγωγικές εκπομπές αποσύρονται και δίνουν τον τηλεοπτικό χρόνο και χώρο στην ενημέρωση.

Στον ΑΝΤ1 απόψε δεν μεταδόθηκε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ενώ εκτάκτως και στην θέση του «The 2 night show» θα μεταδοθεί η εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» με θέμα το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στον Alpha δεν θα προβληθούν οι ελληνικές σειρές του prime time «Ο παράδεισος των κυριών», «Σασμός» και τη θέση τους θα πάρουν ελληνικές και ξένες ταινίες. Αύριο το πρωί, πριν το «Happy Day» θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή.

Σημαντικότερες είναι οι αλλαγές στα προγράμματα του Mega και του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα στο Μεγάλο Κανάλι δεν θα μεταδοθούν οι εκπομπές «Πάμε Δανάη» και «Ελένη» ενώ απόψε δεν μεταδίδονται «Η Γη της Ελιάς», το «Μαύρο Ρόδο» στην θέση των οποίων έχει προγραμματιστεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Νίκη Λυμπεράκη.

 Στον ΣΚΑΪ δεν προβάλλονται οι εκπομπές «Το Πρωινό μας», το «Καλό Μεσημεράκι», το «My style rocks» αλλά και το «Survivor All Star». Υπάρχει συνεχής ενημερωτική ροή, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο καθώς από νωρίς θα προβληθεί το «Σήμερα» και θα ακολουθήσουν οι «Αταίριαστοι» και έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Στο Star δεν μεταδίδονται το «Shopping Star», ο «Τροχός της τύχης», το «Cash or Trash». Επίσης αύριο και την Παρασκευή στις 9 δεν θα μεταδοθεί η ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» καθώς στην θέση της έχει προγραμματιστεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Επίσης εκτός προγράμματος βρίσκεται απόψε και το «Master Chef».

Στο Open στις 23.15 θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή ενώ οι ψυχαγωγικές εκπομπές ματαιώνονται προκειμένου να δοθεί χώρος στην ενημέρωση.

Τέλος στην ΕΡΤ υπάρχει απόφαση για γενική τροποποίηση του προγράμματος και αναμετάδοση του ΕΡΤNEWS.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos