Must-have γυναικεία πανωφόρια για την γκαρνταρόμπα σας

02 Μαρτίου 2023 17:17

Ένα από τα λίγα fashionitems που δεν σκεφτόμαστε ούτε στιγμή να επενδύσουμε λίγαχρήματα παραπάνω είναι τα πανωφόρια.Τοouterwear είναι μία από τις πιο σημαντικές κατηγορίες στην γκαρνταρόμπα μας και όχι άδικα, αφούχαρίζει

ζεστασιά,προστατεύει από τις αντίξοες συνθήκες καιαποτελεί κάποιες φορέςfashionstatement.Σε αυτό το άρθρο έχουμε ξεχωρίσει 4 διαχρονικά γυναικεία πανωφόρια που είναι must-have και σας τα παρουσιάζουμε!

Το παλτό είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές και είναι σημαντικό να φροντίσετε να έχει καλή εφαρμογή πάνω σας χωρίς να είναι στενό, για να μπορείτε να φοράτε chunkyknitwear από μέσα ή να κάνετε layering. Το πιο safe μήκος που κολακεύει τόσο τις ψηλές όσο και τις πιο petite γυναίκες είναι εκείνο που σταματάει λίγο πριν το γόνατο, γι’ αυτό κι ένα ημίπαλτο φαντάζει ιδανικό. Επιλέξτε ένα ανθρακίημίπαλτο με μεγάλο πέτο και φορέστε το πάνω από ένα printedtwinset,για να βγείτε ραντεβού με τον αγαπημένο σας.

Από τα γυναικεία μπουφάν δεν μπορούν να απουσιάζουν εκείνο με την καπιτονέ υφή, αλλά και τοjacket με το δερμάτινο εφέ.Το pufferμπουφάν είναι τόσο ζεστό που θα γίνει η Νο1 επιλογήσας γιατις πολύ κρύες ημέρες.Επιλέξτε ένα κοντό μαύρο καπιτονέ μπουφάν που θα έχει κουκούλα με γούνινη επένδυση και ταιριάξτε το με έναformalpied de poule παντελόνι και μιαribbedασπρόμαυρη πλεκτή μπλούζα ζιβάγκο, για να πάτε στο γραφείο.

Όπως αναφέραμεπαραπάνω, το μπουφάν δερματίνης ανήκει στα essentials και εάν έχετε ήδη ένα μαύρο, μπορείτε να αποκτήσετε και ένα σε γκρι χρώμα που είναι εξίσου ευέλικτο.Θα το ταιριάξετεμε ένα μαύρο wideleg τζιν παντελόνι, ένα εμπριμέ κρουαζέ τοπ από τις γυναικείες μπλούζες και χρωματιστά πέδιλα για ένα στιλάτο smartcasuallook. Για την έξοδό σας, συνδυάστεμε έναφλοράλ φόρεμα και ψηλοτάκουνα για ένα θηλυκό outfit με ροκ πινελιά.

Η λίστα μας δεθα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς το τζιν μπουφάν. Είναι το item πουμπορείτε να βασιστείτε πάνω του, εάν θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε cool.Φορέστε το με ένα slimjean και λευκό ή έντονο κόκκινο τοπ, για έναdenim σύνολο που θα αναδείξει τις γραμμές σας.Για τις πιο relaxeddays,ταιριάξτε το denimjacket σας πάνω από ένα λευκό φούτερ και μια μαύρη φόρμα, ολοκληρώστε με τα sneakers σας και απογειώστε το athleisure στιλ.

Κάντε σήμερα κιόλας update στην γκαρνταρόμπα σας με κάποια από τα παραπάνω πανωφόρια και ντυθείτε σαν fashionicon!

must have

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos