Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες

09 Μαρτίου 2023 18:30

Νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με βροχές να αναμένονται αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ πιο έντονα φαινόμενα αναμένεται – σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα – να έρθουν στην Ελλάδα από το βράδυ της Τρίτης (14/3).

Για αύριο, Παρασκευή 10 Μαρτίου, από το μεσημέρι οι συννεφιές θα γίνουν έντονες από τα δυτικά και μέχρι το βράδυ να αναμένονται δυνατές βροχές στη βορειοδυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Στην Αττική ίσως βρέξει τοπικά αργά το βράδυ στα νότια, ενώ βροχές αναμένονται το βράδυ και στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή (12/3) θα αλλάξουν τα πράγματα στον καιρό, καθώς οι ισχυροί βοριάδες θα διώξουν την υγρασία και θα ρίξουν τη θερμοκρασία αισθητά, ιδιαίτερα τη Δευτέρα (13/3).

Όσο για την εξέλιξη του καιρού από την Τρίτη φαίνεται ότι θα φτάσει από τα δυτικά ένα σύστημα με βροχές, οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετές σε πολλές περιοχές της χώρας από την Τετάρτη αν και για την ώρα υπάρχει διχογνωμία στα προγνωστικά μοντέλα.

Πάντως, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ότι για το επόμενο 10ήμερο θα υπάρχουν θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα. Έτσι, λοιπόν, ο καιρός θα έχει αρκετά «περίεργη» τάση καθώς από τη ζέστη θα πηγαίνουμε στο κρύο και ξανά στη ζέστη.

{https://www.youtube.com/watch?v=AGBLdndgDao}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos