Πανελλαδικές συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Κλειστό το κέντρο

12 Μαρτίου 2023 13:31

Ημέρα νέων μεγάλων συλλαλητηρίων σήμερα Κυριακή καθώς τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη διοργανώνονται συγκεντρώσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι διοργανώσεις συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας για τα όσα οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και στο θάνατο 57 συνανθρώπων μας το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, 28-02-2023 συνεχίζονται με δυναμικό παρών από χιλιάδες διαδηλωτές.

Κλειστοί από αυτή την ώρα οι σταθμοί του Μετρό σε Ομόνοια και Μοναστηράκι, όπως νωρίτερα και οι σταθμοί σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω του συλλαλητηρίου που οργανώνεται από ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κλειστό για τα αυτοκίνητα και το κέντρο της Αθήνας λόγω του συλλαλητηρίου και των προσυγκεντρώσεων.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί του Τραμ λόγω πορείας στο κέντρο της Αθήνας τερματίζουν προσωρινά στη στάση «Λ. Βουλιαγμένης».

Συνδικάτα, μαζικοί φορείς, εργατικές συλλογικότητες, φοιτητικοί σύλλογοι δίνουν δυναμικό παρών στο κέντρο της Αθήνας. Τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή. Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνεται ο παλμός των διαδηλωτών που βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και διαδηλώνουν ειρηνικά.

Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προληπτικές προσαγωγές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos