Αρναούτογλου: Mε τι καιρό θα κάνουμε 25 Μαρτίου

20 Μαρτίου 2023 18:45

Αρκετές θα είναι οι συννεφιές το επόμενο 24ωρο ενώ στα πιο δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια θα έχουμε και περάσματα από μπόρες, βροχές ή και τοπικές καταιγίδες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα παραμείνει άστατος και τις βραδινές ώρες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.

 Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί στα 4 με 5 -τοπικά και 6- μποφόρ και η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει ακόμα και τους 20 βαθμούς στο ανατολικά-νοτιοανατολικά. Με την έλευση των βροχών θα επικρατήσει μια ψύχρα στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια, ενώ και η σχετική υγρασία και η ορατότητα θα είναι αυξημένες.

Πιο τοπικά θα είναι τα φαινόμενα την Τετάρτη με τις οι όποιες μπόρες να εντοπίζονται στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής και βόρειας χώρας.

Την Τρίτη η Αττική θα έχει λίγα σύννεφα στην αρχή της ημέρας τα οποία σταδιακά θα πυκνώνουν και υπάρχει περίπτωση τις απογευματινές ώρες να έχει ένα πρόσκαιρο πέρασμα από βροχές. Προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία οι συννεφιές γρήγορα σχετικά θα δώσουν τοπικές μπόρες στα δυτικ. Μεταξύ προμεσημβρινών και μεσημβρινών ωρών θα υπάρξει ένα πέρασμα από κάποιες παροδικές βροχές με σχετικά μεγάλα ανοίγματα ηλιοφάνειας. Τις βραδινές ώρες ο καιρός θα γίνει πιο άστατος με μπόρες και πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos