Νέα Σμύρνη: Σκηνές ανεμελιάς πριν τον εμπρησμό στο εστιατόριο - Σαξόφωνο και «πάρτι», δείτε βίντεο

24 Μαρτίου 2023 12:18

Λίγες ώρες πριν τον εμπρησμό που τύλιξε στις φλόγες το εστιατόριο Cavaliere τίποτα δεν προμήνυε την καταστροφή - Μέτοχος μεταξύ άλλων και ο σύζυγος του πρώην μοντέλου, Μάρας Δαρμουσλή

Ως υπόθεση εμπρησμού αντιμετωπίζεται, η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, μέτοχος του οποίου είναι και το γνωστό πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή.

Το εστιατόριο Cavaliere που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς καθώς η φωτιά που προκλήθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα είχε μεγάλη ένταση όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει καταγραφεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

{https://www.youtube.com/watch?v=kxkb8ApPyQY&t=34s}

Νέα Σμύρνη: Σκηνές ανεμελιάς πριν τον εμπρησμό στο εστιατόριο - Σαξόφωνο και «πάρτι»
 



Βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από υπάλληλο της επιχείρησης εστίασης, δείχνει τους πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους συνοδεία σαξοφωνίστα που έπαιζε το διαχρονικό Englishman in New York μερικές ώρες πριν το εστιατόριο τυλιχτεί στις φλόγες.

nea_smyrni_kop__1_
Σοφία Τσαλαπάτη, Μάρα Δαρμουσλή, Έλλη Αγγελιδάκη, Αφροδίτη Χαραλάμπους, Φελίσια Τσαλαπάτη
nea_smyrni_kop__2_
Σοφία Τσαλαπάτη, Μάρα Δαρμουσλή, Έλλη Αγγελιδάκη, Αφροδίτη Χαραλάμπους, Φελίσια Τσαλαπάτη
 
 



Όπως φαίνεται στα σχετικά πλάνα, το μαγαζί είναι γεμάτο και κυριαρχεί ηρεμία και χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Ο σαξοφωνίστας παίζει την διαχρονική επιτυχία του Sting και τίποτα δεν προδικάζει τι θα επακολουθούσε. Το ευτύχημα ήταν ότι η φωτιά δεν ξέσπασε όταν βρισκόταν μέσα κόσμος αλλά όταν είχε κλείσει το εστιατόριο, στοιχεία που ενισχύει το σενάριο του εμπρησμού σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες των περίοικων.

 
saxophono-ristorante

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εστιατόριο Cavaliere, μέτοχοι φέρονται να ήταν ο σύζυγος της ηθοποιού Μάρας ΔαρμουσλήΒασίλης Τσατσάκης και η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη. Το Cavaliere είχε ιταλική κουζίνα και το μενού έφερε την υπογραφή του σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Μέτοχοι στην ίδια επιχείρηση εμφανίζονται και οι κ.κ Θάνος Γαλάτης και Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos