Σάκης Αρναούτογλου: Οι βροχές θα έρθουν για να μείνουν – Έκπληξη και με χιόνια

30 Μαρτίου 2023 18:24

Νέα στοιχεία για τη νέα αλλαγή του καιρού που έρχεται από την επόμενη εβδομάδα, έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τα επόμενα 24ωρα ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, αλλά από το βράδυ της Κυριακής η Ελλάδα θα αρχίσει να μπαίνει σε ένα «φθνινοπωρινοχειμωνιάτικο» σκηνικό.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως από το δεύτερο μισό της Κυριακής (2/4) θα ξεκινήσει η σταδιακή αλλαγή του καιρού από τα δυτικά. Κάποια περάσματα με τοπικές βροχές μπορεί να υπάρξουν και στην Αττική, όμως η επιδείνωση θα έρθει τη Δευτέρα (3/4).

Τη Δευτέρα, λοιπόν, οι ισχυροί νοτιάδες στα πελάγη που θα πνέουν με εντάσεις έως 7 και 8 Μποφόρ θα φέρουν βροχές στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Αττική, τα κεντρικά, αλλά τα πιο έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη βόρεια και τη δυτική Ελλάδα. Κάποια χιόνια θα πέσουν και στα πολύ ορεινά τμήματα της βορειοδυτικής χώρας.

Οι βροχές, ωστόσο, ήρθα για να μείνουν – όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου – καθώς την Τρίτη (4/4) θα υπάρχουν φαινόμενα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση με την στροφή των ανέμων σε βοριάδες με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 14 βαθμούς κατά μέσο όρο.

Μάλιστα, παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ, ανέφερε ότι από το βράδυ της Τρίτης τα χιόνια αναμένεται να κατέβουν και σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις με τις χιονοπτώσεις, κάτι που θα γνωρίζουμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

{https://www.youtube.com/watch?v=UHZvfezJE5U}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos