Σέξυ μαγιό που ανεβάζουν τη θερμοκρασία!

05 Μαϊος 2023 16:57

Τα σέξυ μαγιό που θα βρεις φέτος στο e-string, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη! Προκλητικά μονόχρωμα ή πολύχρωμα, ολόσωμα ή μπικίνι, strapless ή τριγωνάκι, push-up, string ή brazil, είναι τόσο σέξι και… καυτά, που θα κάνουν τον υδράργυρο να

ανέβει επικίνδυνα. Μην χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη μεγάλη συλλογή που κυκλοφορεί σε απίθανα σχέδια και χρώματα, καθώς επίσης και τα boho style μαγιό, που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας & ανήκουν στα must have της φετινής σεζόν.

Όλα τους έχουν απίστευτη εφαρμογή, κολακεύοντας κάθε σωματότυπο, ενώ ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές τους. Κάνε την ηλεκτρονική σου βόλτα και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Κι αν είσαι έγκυος, μην αγχώνεσαι. Με τα μαγιό του e-sting θα είσαι και πάλι sexy!

Micro μαγιό για… καυτό καλοκαίρι!

magio 02

Τα micro μαγιό αποτελούν τη νέα μόδα που έρχεται από το εξωτερικό και είναι, αναμφίβολα, η νέα τάση που θα κυριαρχήσει και στις ελληνικές παραλίες! Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή του e-string.

Τα microbikibi είναι τα νέα μικροσκοπικά μαγιό, που προσφέρουν εξαιρετικό μαύρισμα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία. Εάν, λοιπόν, σ’ αρέσει να προκαλείς και να τραβάς τα βλέμματα, με τα microbikini, σίγουρα θα το πετύχεις! Επισκέψου, σήμερα, το e-string.gr, εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή και κάνε την αγορά σου εύκολα και γρήγορα, με ένα click! Επωφελήσου από τις συμφέρουσες τιμές, τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής και τις άτοκες δόσεις και βγες στην παραλία, γεμάτη αυτοπεποίθηση, έτοιμη να αναστατώσεις τους πάντες!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos