Πράγματα που… «σκοτώνουν» την μπαταρία του κινητού σας

09 Μαϊος 2023 14:11

Τα κινητά τηλέφωνα είναι οι αχώριστοι σύντροφοί μας, στην σημερινή εποχή.

Γνωρίζετε όμως, ότι μπορεί να βλάπτετε την μπαταρία του κινητού σας, άθελά σας; Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια πράγματα, τα οποία «σκοτώνουν» την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου και μπορεί να χρειαστεί να πάτε τις συσκευές σας για επισκευή κινητού.

 Η πολύ υψηλή φωτεινότητα

 Το να έχετε διαρκώς την φωτεινότητα του κινητού σας στο μέγιστο, μπορεί να βλάψει πολύ την μπαταρία σας και να την κάνει να μειωθεί γρήγορα.

Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να έχετε την φωτεινότητα σε μεσαία επίπεδα, ή ακόμα και σε χαμηλά, όποτε μπορείτε.

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές της ημέρας, που η υψηλή φωτεινότητα δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές για να χαμηλώσετε την φωτεινότητα του κινητού σας και να εξοικονομήσετε την μπαταρία του, κατά επέκταση.

 Το να έχετε ανοιχτές πολλές εφαρμογές

 Μπορεί να ξεχνάτε να κλείνετε όποια εφαρμογή ανοίγετε, μόλις σταματάτε να την χρησιμοποιείτε, αλλά θα δείτε μεγάλη διαφορά στην διατήρηση της μπαταρίας σας, αν το κάνετε.

Συνεπώς, όταν μία εφαρμογή δεν σας είναι χρήσιμο πια, καλό είναι να την κλείνετε και να μην ταλαιπωρείτε την μπαταρία του κινητού σας.

 Το να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο

 Ίσως να έχετε προσέξει, πως η μπαταρία του κινητού σας πέφτει αρκετά, όταν το κινητό σας είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιείτε.

Είναι αναπόφευκτο κάποιες φορές να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και η μπαταρία σας να μειώνετε πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά, όταν δεν χρησιμοποιείτε το κινητό σας, είναι καλή ιδέα το να αποσυνδέετε από το διαδίκτυο, ώστε να μην χαλάτε την μπαταρία σας άσκοπα.

 Το να παίζετε πολλά παιχνίδια στο κινητό

 Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός για την μπαταρία του κινητού σας, από τα παιχνίδια! Όλα τα παιχνίδια κινητού, κάνουν την μπαταρία σας να πέφτει πολύ γρήγορα.

Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να αποφεύγετε να παίζετε για πολλές ώρες παιχνίδια στο κινητό σας τηλέφωνο, ειδικά αν βρίσκεστε εκτός του σπιτιού σας, ώστε να μην φτάσει η μπαταρία σας σε χαμηλά επίπεδα.

 Μία παλιά μπαταρία κινητού

 Αν το κινητό σας έχει μία μπαταρία, η οποία είναι πολύ παλιά, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Όταν έχετε μία παλιά μπαταρία κινητού, το κινητό σας ξε-φορτίζει πολύ γρήγορα, φορτίζει αργά και λοιπά.

Ακριβώς όπως θα πηγαίνατε το κινητό σας για επισκευή iPhoneiPhoneαν είχε χτυπήσει, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να πάτε το κινητό σας για αλλαγή μπαταρίας, αν η μπαταρία που έχει είναι πολύ παλιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos