Για ένα τραπέζι όλο χάρη!

13 Μαϊος 2023 10:53

Ένα ωραίο σετ πιάτων επιβάλλεται να υπάρχει στο σπίτι, καθώς εκτός από πρακτική αξία, έχει και μεγάλη αισθητική, όταν για παράδειγμα ετοιμάζετε τραπέζι σε αγαπημένα πρόσωπα.

Στο Agiovlasitis Home μπορείτε, λοιπόν, να βρείτε σερβίτσια φαγητού και πιάτα σε μεγάλες προσφορές, καθώς επίσης ολοκληρωμένα σετ σερβίτσιων 72 τεμαχίων από πορσελάνη για το πλήρες σερβίρισμα των γευμάτων από τα ορεκτικά έως και το γλυκό!

Γλιτώστε κόπο & κερδίστε σε αισθητική με τραπεζομάντηλα αλέκιαστα!

Εάν έχετε τραπέζι και θέλετε να αποφύγετε το μετέπειτα πλύσιμο του τραπεζομάντηλου, επιλέξτε τραπεζομάντηλα αλέκιαστα, είτε διακόσμησης (φιγούρας), είτε φαγητού! Με τον τρόπο αυτό, δεν θα ανησυχείτε για το ενδεχόμενο λεκιάσματος και παράλληλα θα γλιτώσετε κόπο, κερδίζοντας σε αισθητική. Γνωρίστε τη μεγάλη συλλογή του Agiovlasitis Home σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις και επιλέξτε το τραπεζομάντηλο της αρεσκείας σας, που θα βρείτε σε προσφορά!

Ποτήρια νερού για να… πίνετε νερό στο όνομά τους!

potiria 02

Τα ποτήρια νερού είναι απαραίτητα σε κάθε χώρο, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο και καλό είναι για λόγους υγιεινής να ανανεώνονται τακτικά. Εάν, λοιπόν, αναζητάτε ποτήρια νερού κορυφαίας ποιότητας, αλλά και αισθητικής, απευθυνθείτε στο Agiovlasitis Home. Ποτήρια μεμονωμένα ή σε σετ, κολονάτα ή minimal, κλασικά, μονόχρωμα ή χρωματιστά, ικανοποιούν κάθε γούστο και προσφέρονται σε εκπληκτικές τιμές! Εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή, επιλέξτε το ποτήρι ή τα ποτήρια που σας αρέσουν και… θα πίνετε νερό στο όνομά τους!

Κούπες καφέ για απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας!

koupes kafe

Οι κούπες καφέ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς μέρα χωρίς καφέ δύσκολα νοείται. Απολαύστε, λοιπόν, ακόμα περισσότερο την καθημερινή σας συνήθεια επιλέγοντας παραδοσιακά φλυτζάνια ελληνικού καφέ, μοντέρνες κούπες για στιγμιαίο ή καφέ φίλτρου, καθώς επίσης και μικρότερα φλυτζάνια για εσπρέσο. Επισκεφθείτε σήμερα το agiovlasitishome.com, βρείτε τα όλα σε απίθανες τιμές και… καλή απόλαυση!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos