Κομψότητα… από κούνια!

13 Μαϊος 2023 15:55

Τώρα που η Άνοιξη έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση της και πλησιάζει σιγά-σιγά το καλοκαίρι, όλο και περισσότερες βαπτίσεις παίρνουν θέση στο… ημερολόγιό σας.

Είτε είστε νονοί, είτε απλώς καλεσμένοι, το δώρο για… το βαφτιστήρι επιβάλλεται κι εάν επισκεφθείτε το goldy.gr, θα βρείτε τα κατάλληλα παιδικά κοσμήματα για κορίτσια και αγόρια και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να επιλέξετε και παιδικά ρολόγια χειρός, δώρο που τα μικρά αγαπούν από την πρώτη στιγμή!

Παιδικά κοσμήματα, ατόφιας… ποιότητας!

Μπορεί τα μωράκια και τα παιδιά να μην είσαι σε θέση να εκτιμήσουν τα παιδικά κοσμήματα, πρόκειται όμως για… δώρα που μένουν μια ζωή! Στο goldy.gr μπορείτε να βρείτε επώνυμα, αλλά συγχρόνως φθηνά βρεφικά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια, καρφίτσες, φυλαχτά και παραμάνες για μωρά νεογέννητα, παιδικές ταυτότητες, κωνσταντινάτα, χρυσά ζώδια και κολιέ ματάκια με χρυσό ματάκι, σε διάφορα σχέδια, που εκφράζουν την αγάπη σας και αντέχουν στον χρόνο. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και επιλέξτε τα ιδανικά κοσμήματα για κορίτσια και αγόρια, που αργότερα θα σας ευχαριστούν!

Ώρα για… παιδικά ρολόγια χειρός!

kopsotia 102

Εάν ψάχνετε ένα πολύτιμο δώρο για αγόρια και κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας, που σίγουρα θα λατρέψουν, επιλέξτε κάποιο από τα παιδικά ρολόγια χειρός, που θα βρείτε στο goldy.gr. Ηλεκτρονικό, αναλογικό, αδιάβροχο ή μη, θα ταιριάξει σε κάθε χεράκι και θα σκορπίσει μεγάλη χαρά. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε κάποιο από τα επώνυμα, από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, όπως Casio, Αm Pm Disney και Jaques Farel Kids, που εκτός από μοντέρνα, είναι ανθεκτικά και φθηνά! Επισκεφθείτε, λοιπόν, τώρα το goldy.gr, επιλέξτε τα πιο όμορφα και… χρήσιμα δώρα και κερδίστε δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 25€ και πάνω σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos