Υπάρχει σπίτι χωρίς φριτέζα αέρος;

13 Μαϊος 2023 17:24

Όπως μια ηλεκτρική κουζίνα ή μια τοστιέρα, έτσι και η φριτέζα αέρος, είναι απαραίτητη στην κουζίνα σας.

Ιδανική για πατάτες τηγανητές, κοτομπουκιές, λαχανικά, γαρίδες, ή ό,τι άλλο θέλετε να απολαύσετε σε σύντομο χρόνο και χωρίς να κουραστείτε, είναι ό,τι καλύτερο!

 Η πιο οικονομική λύση!

Η φριτέζα αέρος, δεν γίνεται να λείπει από κανένα σπίτι, ειδικά τώρα που οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί. Με μία αεροφριτέζα, είναι βέβαιη η οικονομία στο μαγείρεμα, καθώς ένα air fryer με ισχύ1000-1800watt, κατααναλώνουν 25 έως 40% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τον φούρνο. Επίσης, δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου χρόνο για προθέρμανση, λόγω του μικρότερου χώρου ψήνουν πολύ πιο γρήγορα κι επιπλέον, δεν χρειάζονται παρά ελάχιστο έως και καθόλου λάδι.

 Τηνάνισμα χωρίς λάδι γίνεται; Γίνεται!

Η φριτέζα αέρος είναι ιδανική για τηγάνισμα χωρίς λάδι! Με την ταχεία ανακύκλωση θερμού αέρα εντός της φριτέζας, ο αέρας μεταφέρεται σε όλες τις κατευθύνσεις μαγειρεύοντας ομοιόμορφα τα τρόφιμά σας. Έτσι, αποκτούν τραγανή υφή εξωτερικά, ενώ διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό, με συνέπεια να απολαμβάνετε ένα ζουμερό και αφράτο αποτέλεσμα. Επιπλέον, γλιτώνετε τις περιττές θερμίδες των λιπαρών τηγανητών και γεύεστε πιάτα υγιεινά, ελαφριά και συγχρόνως πεντανόστιμα!

Φριτέζα αέρος και… αντίο τηγάνισμα!

 friteza 102

                            

Με τη φριτέζα αέρος που θα βρείτε σε εκπληκτική προσφορά στα Stark Stores, θα αποκτήσετε συνήθειες υγιεινής διατροφής, ακόμα κι αν δεν το είχατε στο πρόγραμμα. Το λάδι θα περιοριστεί, όχι όμως και η νοστιμιά! Επισκεφθείτε, λοιπόν, τα starkstores.gr, εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία επώνυμων φριτέζων αέρος και επιλέξτε συσκευές ασύγκριτης ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos