Γιατί όλες έχουν minibags; Ένας οδηγός για κάθε γυναίκα

15 Μαϊος 2023 18:29

Τις βλέπεις εδώ και μερικές σεζόν να πρωταγωνιστούν σε πασαρέλες σύγχρονων και κλασικών σχεδιαστών.

Οι minibagsέχουν βρει το πιστό κοινό τους, αφού είναι πάντα εντυπωσιακές και ταιριάζουν σε κάθε εποχή. Οι ενημερωμένοι οίκοι μόδας έχουν προσθέσει στο δυναμικό τους τη μικρή αυτή τσάντα με προσωπικότητα, ενώ ακόμα υπάρχουν γυναίκες που έχουν μια δυσπιστία προς αυτές.

Αν είσαι από αυτές τις γυναίκες, τότε συνέχισε να διαβάζεις, ώστε να αποδεσμευτείς από κάθε δυσπιστία.

  1. Είναι ένα κόσμημα

Σε αυτό δεν χρειάζεται να επεκταθούμε πολύ. Οι minibags λόγω του μεγέθους τους, φαίνονται με μια πρώτη ματιά ως το κόσμημα του συνόλου σου. Ακριβώς κι επειδή έχουν και μια αίσθηση πολυτέλειας, οι τσάντες αυτές κλέβουν την παράσταση, αφού για αυτό έχουν δημιουργηθεί. Αν έχεις δει KurtGeigerτσάντεςτσάντες σε αυτό το στυλ στον δρόμο, τότε ξέρεις πολύ καλά τι εννοούμε με τη λέξη «κόσμημα».

  1. Δεν έχουν τυποποιημένη εμφάνιση

Δεν μας αρέσουν οι διακρίσεις, όμως, οι τσάντες πλάτης είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι, χωρίς πολλές εναλλαγές στο στυλ τους. Οι minibags, όμως, κυκλοφορούν σε άπειρες εκδοχές. Με αλυσίδες, με αγκράφες, με φλούο χρώματα, με λογότυπα, με εμφάνιση πορτοφολιού ή miniβαλίτσας, ακόμα σε σχήμα «βαρελιού», οι minibagsξέρουν πώς να εντυπωσιάζουν. Ειδικά οιminibags με λογότυπο είναι ένα από τα πιο statementκομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

  1. Χωρούν ό,τι είναι απαραίτητο

Αν χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου μεγάλες τσάντες, κάνε το εξής πείραμα. Άδειασε όλο το περιεχόμενό της τσάντας σου σε ένα τραπέζι, και βάλε σε μία πλευρά αυτά που χρησιμοποιείς καθημερινά. Αν βρεις πάνω από τρία – τέσσερα αντικείμενα, τότε συγχαρητήρια, ανήκεις σε ένα μαγικό 10% των γυναικών. Οι minibags χωρούν το κινητό σου, ένα μικρό πορτοφόλι, τα κλειδιά σου, ένα κραγιόν κι ένα μικρό αντισηπτικό. Πίστεψέ μας, για μια έξοδο βόλτας είναι λίγο δύσκολο να χρειαστείς κάτι παραπάνω.

  1. Δείχνουν μια γυναίκα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις

Σίγουρα, ο στόχος μας δεν είναι να εντυπωσιάζουμε τους γύρω μας. Στόχος είναι να εντυπωσιάζουμε τον εαυτό μας, ανανεώνοντας το στυλ μας συχνά, παίρνοντας κάποια κομμάτια των εκάστοτε τάσεων. Αυτό που έχει νόημα είναι να προσαρμόζουμε τη μόδα στα μέτρα μας, χωρίς να την απορρίπτουμε ούτε να την υπηρετούμε τυφλά. Οι minibags, ακριβώς λόγω της ποικιλίας τους, δίνουν αυτό το πλεονέκτημα σε κάθε γυναίκα που θέλει να πειραματιστεί με το στυλ της.

Η δυσπιστία, λοιπόν, απέναντι σε μία τάση, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει στο στυλ σου. Οι minibags, όμως, θα σου προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεσαι.Συνδύασέ τις με ένα ζευγάρι παπούτσια με ιδιαίτερο χαρακτήρα, π.χ. Hoganshoes, και απογείωσε το lookσου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos