Πλακάκια για χώρους υψηλής αισθητικής!

17 Μαϊος 2023 16:07

Τα γρανιτοπλακάκια δαπέδου και τοίχου αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους κι αυτό γιατί είναι πολύ ανθεκτικά σε υγρασία και καταπονήσεις.

Στη ΡΕΛΛΟΣ θα βρείτε πλακάκια μικρά, μεσαία ή μεγάλα, τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα σε πληθώρα χρωμάτων, πορσελάνινα ή κεραμικά, καθώς και γυαλιστερά ή ματ, από κορυφαίες εταιρείες, όπως είναι η Benadresa και η Energie Ker. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και επιλέξτε το γρανιτοπλακάκιπου θα απογειώσει την υγιεινή και το design οποιασδήποτε επιφάνειας.

Πλακάκια τύπου ξύλου, για “ζεστή” ατμόσφαιρα!

Τα πλακάκια τύπου ξύλου αποτελούν κορυφαία εναλλακτική για εσάς που αγαπάτε τα ξύλινα πατώματα και θέλετε ένα ζεστό και φυσικό αποτέλεσμα. Στη ΡΕΛΛΟΣ θα βρείτε πλακάκι-απομίμηση ξύλου με προέλευση Ιταλίας και εγγύηση ποιότητας αναγνωρισμένων εταιρειών όπως η Argenta και η Tuscania. Επιλέξτε, λοιπόν, πλακάκια δαπέδου με όψη ξύλου για το μπάνιο ή το σαλόνι σας και δημιουργήστε έναν άκρως καλαίσθητο χώρο. Λάβετε, επίσης, υπόψη σας, ότι τα πλακάκια που είναι σαν ξύλο, εκτός από ανθεκτικά είναι και εύκολα στη συντήρηση και στην καθαριότητά τους.

Πλακάκια μωσαϊκό για ρετρό διακόσμηση!

plakakia 02

Τα πλακάκια τύπου μωσαϊκό αποδεικνύονται διαχρονικά, καθώς οι επιλογές σε απομίμηση μωσαϊκού, έχουν επανέλθει στη μόδα, ικανοποιώντας τους λάτρεις του ρετρό, αλλά και του μοντέρνου στυλ. Δοκιμάστε πλακάκια σε στυλ μωσαϊκό για την κουζίνα, το μπάνιο ή το καθιστικό σας και αναδείξτε τον χώρο σας. Επιλέξτε το κατάλληλο πλακάκι μωσαϊκό, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ΡΕΛΛΟΣ σε χρώματα και διαστάσεις και επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές!

Πλακάκι μάρμαρο για αίσθηση πολυτέλειας!

Το πλακάκι μάρμαρο, σε όποια επιφάνεια κι αν τοποθετηθεί, είναι βέβαιο ότι αποπνέει αέρα υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας. Ειδικά, τα πλακάκια τύπου μάρμαρο, δηλαδή με εφέ σαν μάρμαρο όνυχα, είναι μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλή. Επισκεφθείτε, λοιπόν, σήμερα το rellos.gr και επιλέξτε τα ιδανικά πλακάκια για τον χώρο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos