Μύκονος: Ζητείται τυλιχτής σε σουβλατζίδικο με μισθό… 3.600 ευρώ

19 Μαϊος 2023 19:01

Ξεκίνησε και επίσημα η τουριστική περίοδος στη χώρα και ήδη στα περισσότερα νησιά, έχουν ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει αγγελία που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα και αφορά θέση,… τυλιχτή στη Μύκονο με τον εργοδότη να είναι διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 3.600 ευρώ τον μήνα για την συγκεκριμένη θέση.

 Όπως αναφέρει το cyclades24, σύμφωνα με την αγγελία, η θέση αφορά τυλιχτή σε «εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο» και η εργασιακή εμπειρία που θα πρέπει να έχουν όσοι στείλουν τα βιογραφικά τους είναι τουλάχιστον 24 μήνες.

Συγκεκριμένα, η αμοιβή είναι της τάξης των 10 ευρώ την ώρα με συνολική αμοιβή 3.600 ευρώ τον μήνα η οποία, πάντως, είναι «συζητήσιμη», γεγονός που αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για μεγαλύτερες απολαβές.

 Στην αγγελία που αναρτήθηκε η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου.

Αναλυτικά στην αγγελία αναγράφεται:

ΤΥΛΙΧΤΗΣ με εμπειρία ζητείται για εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο και αποδοχές 10€ την ώρα, αμοιβή 3.600€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 12:00-22:00.

Πάντως, αν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ήδη εξασφαλισμένη κατοικία στη Μύκονο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βρει κατάλυμα για να μείνει ή και να βρει, θα ξοδέψει όλο τον μισθό…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos