Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι στον παλμό του τελικού Final4 και των εκλογών! – Ψηφίζουν στο Κάουνας (Βίντεο)

20 Μαϊος 2023 18:44

Βαριάς σημασίας μέρα η Κυριακή 21η Μαΐου, μιας και η καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων «χτυπά» στο Κάουνας της Λιθουανίας όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Final4 της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέρα όμως και ελληνικών εθνικών εκλογών και κάποιοι από τους 5.000 περίπου ερυθρόλευκους οπαδούς που ταξίδεψαν στο Κάουνας για τη μεγάλη μπασκετική βραδιά, έσπευσαν να εγγραφούν στους εκεί εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού προκειμένου να ψηφίσουν το Σάββατο 20/5 στο εκλογικό κέντρο που στήθηκε.

Οι κάλπες στην Λιθουανική πόλη θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα τοπική ώρα, τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στο Προξενείο και από εκεί στην Ελλάδα, στο Εφετείο, προκειμένου να καταμετρηθούν όταν κλείσουν οι κάλπες στην ελληνική επικράτεια το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε σε βίντεο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά, φίλαθλο – εκλογέα στο Κάουνας να μας μιλά για την πρωτόγνωρη εμπειρία του!

kaounas 102

Κάουνας: Συνέντευξη Φιλάθλου Ολυμπιακού σε Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά και στο Δημ/φο Απόστολο Κορτιάνο

kaounas 103

@parianostypos Κάουνας: Συνέντευξη Φιλάθλου Ολυμπιακού σε Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά και στο Δημ/φο Απόστολο Κορτιάνο@#kaounas? #olympiakosfc ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos