Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Υψηλή συμμετοχή του κόσμου στο exit poll - Οι ερωτήσεις

21 Μαϊος 2023 17:32

Πρόθυμος να λάβει μέρος στις ερωτήσεις του exit poll φαίνεται να είναι ο κόσμος που προσέρχεται στις κάλπες για τις εκλογές 2023.

7.200 ψηφοφόροι από όλη τη χώρα
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Metron Analysis, έχουν στηθεί 121 κάλπες, έξω από 90 εκλογικά τμήματα πανελλαδικά ενώ φαίνεται ότι θα καταφέρουν να συμμετάσχουν στο exit poll περίπου 7.200 ψηφοφόροι από όλη τη χώρα.

Το exit poll διεξάγεται από κοινού από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO.

Σημειώνεται, ότι τα αποτελέσματα του exit poll θα γίνουν γνωστά στις 19.00 το απόγευμα.

Οι ερωτήσεις του exit poll
Πέρα από ποιο κόμμα ψήφισαν, όσοι λαμβάνουν μέρος στο exit poll καλούνται να απαντήσουν και σε ένα γενικότερο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να υπάρξει κάποια κατηγοριοποίηση των δεδομένων που θα συγκεντρωθούν.

Ειδικότερα, στο ερωτηματολόγιο που τους δίνεται θα πρέπει να απαντήσουν ποιο είναι το ανώτερο επίπεδο σπουδών που έχουν, ποιο είναι το κόμμα που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές του 2019, αλλά και πότε αποφάσισαν το κόμμα που θα ψηφίσουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos