Ψάχνεις την ιδανική συσκευασία τροφίμων;

25 Μαϊος 2023 16:55

Εάν ψάχνεις την ιδανική συσκευασία τροφίμων, θα τη βρεις στη Siganos Pack και συγκεκριμένα στην κατηγορία HORECA. Με ένα μόνο click θα βρεις τα πάντα!

Είδη συσκευασίας φαγητού μιας χρήσης, κουτιά φαγητού, πιάτα, ποτήρια, χάρτινες επαγγελματικές συσκευασίες με ή χωρίς επίστρωση αλουμινίου, καθώς και αναλώσιμα εστίασης, όπως μπολ με ενσωματωμένο καπάκι. Επίσης, θα βρεις συσκευασίες κατάλληλες για delivery, για υγρά και υδαρή προϊόντα καθώς και χάρτινη ή πλαστική συσκευασία για ασφαλή τοποθέτηση και μεταφορά φαγητού.

Από εκεί, μπορείς να προμηθευτείς ό,τι χρειάζεσαι για το κατάστημά σου. Για τις συσκευασίες των τροφίμων σου, του καφέ και όλων των ειδών που αφορούν την εστίαση, όπως την καφετέρια, το ζαχαροπλαστείο, το εστιατόριο, την καντίνα, το ψητοπωλείο ή την πιτσαρία. Η Siganos Pack είναι ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρησής σου!

Ό,τι αφορά σε είδη συσκευασίας, θα το βρεις στη Siganos Pack!

syskevasies 02

             Θέλεις ένα μέρος, όπου να μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα όλα τα είδη συσκευασίας που αναζητάς, ακόμα και για χονδρική αγορά; Κάνε click στη Siganos Pack και βρες εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειάζεσαι! Κάθε είδους συσκευασίες, υλικά packaging και αμπαλάζ, τσάντες δώρου, κιβώτια, ξύλινα, χάρτινα και πλαστικά κουτιά, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε κορδέλες, όλα τους άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής!

Επισκέψου, λοιπόν, το πλήρως ενημερωμένο eshop της Siganos Pack, κάνοντας click στο siganospack.gr και βρες ό,τι σχετίζεται με συσκευασία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Λάβε υπόψη σου, ότι αν και η εταιρεία εδράζεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται πανελλαδικά και άρα μπορείς να υποδεχθείς ό,τι χρειάζεσαι, στον χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι εντός Ελλάδας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos