Δίχως τέλος η τραγωδία στην Πύλο: Στις 78 οι σοροί που ανασύρθηκαν από το ναυάγιο – Φόβοι για περισσότερους από 500 επιβαίνοντες

14 Ιουνίου 2023 15:40

Συνεχίζεται η τραγωδία από το ναυάγιο που σημειώθηκε στα ανοιχτά της Πύλου, καθώς συνολικά έχουν ανασυρθεί 78 σοροί, τη στιγμή που στο σκάφος επέβαιναν περισσότερα από 500 άτομα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, πρόκειται για αλιευτικό σκάφος που φέρεται να ήταν ασφυκτικά γεμάτο με μετανάστες. Το αλιευτικό σκάφος φέρεται να έχει αποπλεύσει από το Τομπρούκ της Λιβύης, με προορισμό την Ιταλία. Οι ελληνικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από τις ιταλικές περί τις 02:30 τα ξημερώματα και τέθηκαν σε επιφυλακή τα νοσοκομεία Τρίπολης, Καλαμάτας, Κυπαρισσίας και Σπάρτης

Στο σημείο των ερευνών επιχειρούν δύο περιπολικά σκάφη ένα ναυαγοσωστικό του λιμενικού μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού επτά παραπλέοντα πλοία ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos