Τα 5 καλύτερα δώρα για τους συναδέλφους σου!

06 Σεπτεμβρίου 2023 18:18

Τα απαιτητικά ωράρια εργασίας και οι ώρες που περνάμε στο γραφείο,μας έχουν φέρει πολύ κοντά με τους συναδέλφους μας.

Είναι οι άνθρωποι που θα μοιραστούμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας και πολλοί από αυτούς έχουν γίνει καλοί μας φίλοι. Αν αναζητάς ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων ή γιορτής, ακόμη και ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, αυτό το άρθρο θα σου δώσει πολλές ιδέες. Είτε οι συνάδελφοί σου βρίσκονται στον ίδιο χώρο εργασίας, είτε έχουν επιλέξει την τηλεργασία σίγουρα θα έχεις μοιραστεί μαζί τους ενδιαφέροντα και προτιμήσεις που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις ένα δώρο που θα τους ενθουσιάσει. Και ξεκινάμε λοιπόν!

  • Σακίδιο πλάτης

Αν ο συνάδελφος σου μένει μακριά και χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο ή τα μέσα μεταφοράς για να έρθει στο γραφείο, ένα σακίδιο πλάτης θα αποτελέσει εξαιρετική επιλογή δώρου καθώς συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη μόδα και το στιλ. Ιδανικά, να επιλέξεις μια τσάντα με αδιάβροχο εξωτερικό, για να κρατά τον φορητό υπολογιστή ασφαλή σε περίπτωση κακοκαιρίας. Ακόμη και τα διαχωριστικά χώρου, θα βοηθήσουν πολύ για το φαγητό και τις προσωπικές σημειώσεις ή το νεσεσέρ με τα καλλυντικά.

  • Μια προσωποποιημένη κούπα

Ίσως ο συνάδελφός σου να νοσταλγεί τις χαρούμενες στιγμές του γραφείουσε περίπτωση που εργάζεται από το σπίτι ή να του λείπει το αγαπημένο του κατοικίδιο τώρα που επέστρεψε στη δουλειά. Σεόποια συνθήκη εργασίας και αν βρίσκεται, σκέψου μια πρωτότυπη ιδέα που θα του χαρίσει πολλά χαμόγελα όταν θα απολαμβάνει το αγαπημένο του ρόφημα. Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα κατάστημα με είδη δώρων, να επιλέξεις μια φωτογραφία και να την τυπώσεις πάνω στην κούπα.

  • Ακουστικά ακύρωσης θορύβου (noisecancellation)

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι ένα νέο gadgetτο οποίο είναι ιδανικό για όποιον δουλεύει σε έναν χώρο με αρκετό κόσμο και χρειάζεται ηρεμία για να συγκεντρωθεί στη δουλειά του. Και σίγουρα ο συνάδελφός σου θα εκτιμήσει πολύ ένα ζευγάρι ακουστικά που θα αποκλείει τους ήχους του εξωτερικού περιβάλλοντος είτε δουλεύει από το σπίτι, είτε βρίσκεται στο γραφείο.

  • Ένα smart notebook

Το τέλειο σημειωματάριο λίστας υποχρεώσεων για έναν δημιουργικό συνάδελφο που του αρέσει να ελέγχει τις εργασίες και τα ραντεβού του. Με συνεχείς αναβαθμίσεις το smartnotebook διαθέτει πολλές λειτουργίες ώστε να μπορεί ο χρήστης να επεξεργάζεται και να προσθέτει σημειώσεις από ένα ραντεβού ή ένα project. Επιπλέον, θα μπορεί να δημιουργεί ένα μεγάλο ιστορικό ώστε να είναι όλα σημειωμένα στο σημειωματάριο.

  • Θήκη laptop

Ναι, ο συνάδελφός σου μπορεί να κολλάει στον φορητό υπολογιστή του αυτοκόλλητα, αλλά μια χαριτωμένηθήκη για τοlaptopείναι μια πρωτότυπη πρόταση δώρου ώστενα κάνει συχνές αλλαγέςστην εμφάνιση του υπολογιστή. Ιδανικά, η θήκη θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό ώστε να προστατεύει τον υπολογιστή από την σκόνη, τις γρατσουνιές και τα χτυπήματα.

Τα επιχειρηματικά δώρα προς τους συναδέλφους ή τους πελάτες αποτελούν μια πρόκληση καθώς αναζητούμε πρωτοτυπία, πρακτικότητα και ενθουσιασμό σε όποιον ανοίγει το περιτύλιγμα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos