Τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου!

07 Σεπτεμβρίου 2023 12:44

Μιας και πλησιάζει το φθινόπωρο έρχεται η ώρα να βγούμε στα μαγαζιά, να ετοιμάσουμε τη χειμερινή συλλογή μας και να εκμεταλλευτούμε τις εκπτώσεις αυτής της σεζόν.

Ανεξαρτήτως της εργασίας μας, των χόμπι μας και του στιλ μας υπάρχουν μερικά είδη παπουτσιών που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα ώστε να ολοκληρώνει κάθε lookτης με άνεση και κομψότητα, βρείτε τα παρακάτω και δημιουργήστε τα πιο ιδιαίτερα looks!

Militaryμποτάκια

Τα military μποτάκια είναι η προσθήκη που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσετε να κάνετε στο καλάθι σας. Στην αγορά θα βρείτε τα πιο chicμποτάκια με τις πιο λεπτεπίλεπτες διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα λατρέψετε με τη πρώτη ματιά. Toσυγκεκριμένο είδος παπουτσιών μπορεί να φορεθεί μέχρι και σε ένα alldayoutfitκαι να σας κρατήσει ζεστές και στιλάτες σε κάθε περίσταση. Μπορούν να φορεθούν σε μια μονοήμερη φθινοπωρινή εκδρομή, στο γραφείο, στην απογευματινή σας βόλτα και σε πολλές ακόμα περιστάσεις.

 Μπότες ιππασίας

Αυτό το χειμώνα τα trendsεπιτάσσουν μπότες γυναικείες! Άνετες, κλασικές και λιτές απογειώνουν πραγματικά κάθε εμφάνιση δίνοντας μια trendyκαι ανεπιτήδευτη εικόνα. Αν αναζητάτε ένα πιο ροκ και τολμηρό στοιχείο μπορείτε να βρείτε μπότες ιππασίας με διακοσμητικές χρυσές ή ασημένιες αλυσίδες. Μια μπότα ιππασίας μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα με την αγαπημένη σας τζιν maxiφούστα, με μια παντελόνα, με ένα φόρεμα ή και με ένα κολλητό τζιν. Αποτελούν μια τάση την οποία είδαμε και το προηγούμενο φθινόπωρο και δεν πρόκειται να φύγει από το spotlightούτε και φέτος καθώς αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο.

 Chunkyloafers

Ταchunkyloafersσυνιστούν ένα διαχρονικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας, το οποίο μπορεί να μετατρέψει ένα απλό και λιτό outfitσε μια πιο εκλεπτυσμένη και chicεκδοχή του. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε διάφορα χρώματα και σχέδια στη κατηγορία loafersπ.χ, με τρακτερωτή σόλα, σε εκρού, μπεζ, καφέ και μπρονζέ αποχρώσεις ώστε να τα ταιριάξετε με όλα σας τα casualή formallooks.

Μπαλαρίνες

Μιαακόμη κλασική επιλογή παπουτσιού που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των fashiongirlsείναι οι μπαλαρίνες. Φορώντας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες αναδεικνύετε τη θηλυκότητα σας και καταφέρνετε να κάνετε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ανάλογα και με το stylingμπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο σοβαρό ή παιχνιδιάρικο outfitκαι να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα.

 Γαλότσες

Αν θέλετε να είστε στιλάτη ακόμη και όταν ο καιρός έχει άλλα σχέδια, τότε φορέστε γαλότσες. Πειραματιστείτε με ένα ζευγάρι γαλότσες, διαλέξτε ένα έντονο χρώμα και συνδυάστε το με διάφορα ρούχα. Βάλτε από πάνω ένα κασκόλ και ένα παλτό και βγείτε έξω για τη βόλτα σας προετοιμασμένη να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos