Καρδίτσα: Πάνω από 3 μέτρα το νερό στον Παλαμά -«Ο κάμπος έγινε θάλασσα», μαρτυρίες-σοκ, στις στέγες οι κάτοικοι (Βίντεο)

07 Σεπτεμβρίου 2023 13:43

Σοβαρά προβλήματα, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, αντιμετωπίζουν τα περισσότερα χωριά, όπως και η πόλη της Καρδίτσας, από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, λόγω της κακοκαιρίας «Daniel».

Κατοικίες, κτηνοτροφικές μονάδες και επιχειρήσεις έχουν πληγεί με ανυπολόγιστες ζημιές από την επέλαση του νερού, ενώ οι κάτοικοι, σε ορισμένες περιοχές, αδυνατούν να βγουν από τα σπίτια τους, στα οποία είναι εγκλωβισμένοι, λόγω του ύψους του νερού που έχει φτάσει μέχρι τις αυλές, αλλά σε μερικά χωριά ακόμη και τις στέγες των σπιτιών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, τόνισε, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα υφίσταται ο δήμος Παλαμά, όπου πολλοί κάτοικοι των χωριών του δήμου είναι εγκλωβισμένοι στις κατοικίες και επιχειρήσεις τους και θα πρέπει άμεσα να γίνει ο απεγκλωβισμός τους.

Η πυροσβεστική λαμβάνει αναφορές και για αγνοούμενους. Κάτοικοι μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι στο Ριζοβούνι αγνοούνται τρεις οικογένειες με παιδιά, κάτι το οποίο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η εικόνα από Drone από περιοχή της Καρδίτσας είναι αποκαλυπτική για το τι έχει συμβεί:

{https://www.youtube.com/watch?v=7Zknqkpklvg}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos