Όλα όσα θα χρειαστείτε για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σας

11 Σεπτεμβρίου 2023 11:29

Ως μέλλουσα μανούλα έρχεται η στιγμή να φτιάξετε το βρεφικό δωμάτιο για το μικρό σας.

Αν και μπορεί να το βλέπετε ως πρόκληση να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα έπιπλα και αντικείμενα για το δωμάτιο καθώς είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, έχετε την ευκαιρία να την μετατρέψετε σε ένα όμορφο ταξίδι πριν ξεκινήσετε τη ζωή σας ως γονείς. Για να σας εξυπηρετήσουμε δημιουργήσαμε για εσάς μια λίστα με όλα τα βρεφικά είδη που πρέπει να αναζητήσετε στην αγορά για να εξασφαλίσετε ότι δημιουργήσατε το ιδανικό δωμάτιο για το μωράκι σας.

  • Κούνια

Σίγουρα από το βρεφικό δωμάτιο δεν πρέπει να λείπει μια κούνια. Ένα μωρό κοιμάται αρκετές ώρες μέσα στη ημέρα οπότε πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το κρεβατάκι του είναι καλής ποιότητας και το στρώμα είναι αναπαυτικό. Μια αξιόπιστη επιλογή υλικού για την κούνια είναι οι ξύλινες διότι κρατάνε με τη πάροδο του χρόνου και μπορούν να εξοικονομηθούν εάν σκέφτεστε να κάνετε στο μέλλον και άλλο παιδάκι.  

  • Πάντα

Η πάντα είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο βρεφικό αντικείμενο σαν μαξιλαράκι το οποίο έχει σκοπό την προστασία του μωρού μέσα στο κρεβάτι. Τοποθετείται γύρω από την κούνια και αποτρέπει το μωρό από το να χτυπήσει στα κάγκελα ή να πέσει από το κρεβάτι. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα από την οποία μπορείτε να διαλέξετε ώστε να συνδυάσετε τη πάντα σας με την αισθητική του βρεφικού δωματίου.

  • Κουνουπιέρα

Αναμφισβήτητα δεν πρέπει να παραλείψετε την αγορά μιας κουνουπιέρας. Η κουνουπιέρα τοποθετείτε πάνω από τη κούνια του βρέφους και το προστατεύει από τσιμπήματα διάφορων εντόμων που μπορεί να βλάψουν το μικρό σας. Μέχρι και ένα μικρό τσίμπημα από κουνούπι μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο δέρμα του μωρού δημιουργώντας του κάποιο αλλεργικό σοκ για αυτό μια κουνουπιέρα είναι το απόλυτο musthave. Υπάρχουν διάφορες κουνουπιέρες πάνω στις οποίες κρέμονται παιχνιδάκια ή έχουν πάνω τους διάφορα σχεδιάκια για να τραβούν την προσοχή του μωρού σας και να το διασκεδάζουν.

  • Βιβλιοθήκη

Στο δωμάτιο του μικρού σας θα ήταν πολύ έξυπνο να εγκαταστήσετε στο τοίχο μια βιβλιοθήκη. Ως γονείς θα χρειαστείτε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους για να τοποθετείτε τα διάφορα βρεφικά είδη όπως πάνες, παιχνίδια, πιπίλες και τα λοιπά. Μια βιβλιοθήκη λοιπόν θα σας δώσει αυτόν τον extraαποθηκευτικό χώρο που αναζητάτε για να έχετε μέσα τα βιβλιαράκια του μικρού σας ή κάποιο αρκουδάκι του. Μια εναλλακτική που εξυπηρετεί αρκετούς γονείς που ίσως δεν έχουν κάποιον διαθέσιμο χώρο για βιβλιοθήκη είναι το μπαούλο. Ένα μπαούλο είναι αρκετά ευρύχωρο και δίνει τη δυνατότητα να μαζεύετε όλα τα παιχνίδια του μικρού σας σε ένα χώρο εύκολα και γρήγορα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos