Market Pass: Για ποιους διπλασιάζεται η επιδότηση

19 Σεπτεμβρίου 2023 16:06

Διπλασιάζεται το Market Pass για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων. «Το Market Pass επεκτείνεται έως το τέλος του έτους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Περιφέρεια Έβρου και τις πληγείσες περιοχές Βοιωτίας και Φθιώτιδας που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης

ανάγκης από τις πλημμύρες και διπλασιάζεται. Αυτό σημαίνει πως από 22 ευρώ τον μήνα για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό που αυξανόταν κατά 10 ευρώ τον μήνα για κάθε επιπλέον μέλος, πλέον θα ανέλθει γι’ αυτό το δίμηνο στα 44 ευρώ τον μήνα που αυξάνεται κατά 20 ευρώ για κάθε μέλος» επεσήμανε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς σε συνέντευξη Τύπου για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων.

Ερντογάν: «Δεν έχετε δικαίωμα να με διακόπτετε» – Η ερώτηση της δημοσιογράφου του PBS που τον εξόργισε
ADVERTISEMENT
«Τα εισοδηματικά κριτήρια παραμένουν τα ίδια με σήμερα απλά οι περιοχές αλλάζουν. Ωφελούμενοι είναι περίπου 280.000 νοικοκυριά με 740.000 μέλη και το κόστος για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο υπολογίζεται περίπου σε 35 εκατ. ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Πετραλιάς.

enikos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos