Η…”δίπλα” από την Κρήτη που είναι δίπλα σε κάθε πολίτη έγινε viral

11 Οκτωβρίου 2023 14:10

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη, για να πρoωθήσει την υποψηφιότητά του στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Χατζηδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα social media και με οδηγό τη… δίπλα έφτιαξε ένα βίντεο που έγινε viral.

Άλλωστε, όπως λέει και στο βίντεό του που έχει ανεβάσει στο TikTok είναι… δίπλα σε κάθε πολίτη. Μάλιστα, στο τέλος στέλνει και το μήνυμά του σε εκείνους που «ψηφίζουν στο χωριό».

Το σποτ ήταν καθαρά δική του ιδέα, όπως είπε, άλλωστε είναι stand up comedian, και ήταν η πρώτη φορά που έβαλε υποψηφιότητα. Όπως εξομολογήθηκε τέλος, έφαγε πολλές δίπλες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ό,τι έκανε όμως το έκανε στο όνομα της τέχνης!

@vangelis.chatzidakis #v_for_vangelis #metonstavro #giatinkritimas #voter_thn_kyriakh #fy #foryou #fyp #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Vangelis Chatzidakis

ertnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos