300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Καιρός - Meteo: Μέχρι τη Δευτέρα η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

09 Νοεμβρίου 2023 17:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός - Meteo: Μέχρι τη Δευτέρα η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

test2

test2

Δύο διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας από την Παρασκευή (10/11) έως τη Δευτέρα (13/11).

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι:

- Οι ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

- Η επικράτηση νότιων και δυτικών ανέμων που κατά διαστήματα στα πελάγη θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και θα προκαλούν σχετικά υψηλό κυματισμό.

Σε ότι αφορά την πρώτη ημέρα της επερχόμενης κακοκαιρίας, Παρασκευή (10/11), η πρώτη ατμοσφαιρική διαταραχή θα προκαλέσει από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες έως το βράδυ θα επεκταθούν στη Μακεδονία και στις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου καθώς και στα νότια της Κρήτης. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο και στα δυτικά και νοτιοδυτικά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες της Παρασκευής 10/11 καθώς και οι περιοχές με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Με μαύρες και λευκές κουκίδες σημειώνονται οι περιοχές με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης με χαλάζι μικρού μεγέθους ενώ με κόκκινα τρίγωνα σημειώνονται οι περιοχές με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης με χαλάζι μεγαλύτερου μεγέθους.

Στο Ιόνιο το μεσημέρι και απόγευμα θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι έως 7 μποφόρ που από τις πρώτες βραδινές ώρες θα γίνουν δυτικοί έως 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους έως 6 μποφόρ από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κατά τόπους.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Παρασκευή, κατατάσσεται στην Κατηγορία 3 (Σημαντική). Πρέπει να σημειωθεί ότι η κατηγοριοποίηση αναφέρεται στη χώρα ως σύνολο και ότι τα φαινόμενα στα δυτικά και νοτιοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά και συνιστάται προσοχή.

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με αυτό:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Παρασκευή (10-11-23)

α. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.
β. Από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστεί η υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησος, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα νότια τμήματα της Θεσσαλίας.

Το Σάββατο (11-11-23)

α. Από τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τα νότια τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου και τα Κύθηρα.
β. Από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και πιθανόν την Θράκη.
γ. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα τα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (11-11-23) μέχρι αργά το απόγευμα.

Αναλυτικά ο καιρός αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι αρχικά στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά προς τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Στα ανατολικά αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, σταδιακά από τα δυτικά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα κυρίως στα θαλάσσσια- παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη εξασθένηση.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ θα παρουσιάσουν εξασθένηση.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αρχικά νεφώσεις. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στα Δωδεκάνησα αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που στα νοτιότερα τμήματα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά, το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα δυτικά πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βελτίωση αργά το βράδυ.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το μεσημέρι - απόγευμα πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μονή Σινά: Θρίλερ με το ιδιοκτησιακό καθεστώς - Ποιες οι θέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου (βίντεο)
  • O Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ραντεβού με Βρούτση, δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο
  • Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο
  • Ο Απόστολος Παύλος «ζωντανεύει» μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης - Ψηφιακή αναπαράσταση της πορείας του (Βίντεο)
  • Τριπλάσιος ο μέσος μισθός στη Ναυτιλία σε σύγκριση με τον ιδιωτικό τομέα
  • Αγίου Πνεύματος: Τα 18 πιο hot νησιά για το τριήμερο -Ποια θα «βουλιάξουν» και σε ποια υπάρχουν ακόμα δωμάτια [τιμές]
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Youth Pass: Τουλάχιστον 24.000...
Η Βουλή ήρε την ασυλία 11 βουλ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Λεύκες:  Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025 – Cultural  Summer 2025/ Lefkes Paros / Πρόγραμμα Εκδηλώσεων - Program of Events

Πάρος: Λεύκες: Πολιτιστικό Καλοκαίρ...

31 Μαϊος 2025
Πάρος: Σύλληψη κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου

Πάρος: Σύλληψη κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ πλ...

31 Μαϊος 2025
Σε απεργία οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάρο - «Ο χώρος δεν είναι αδειοδοτημένος» (βίντεο)

Σε απεργία οι επιχειρηματίες της εσ...

30 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Επιστολή Δημάρχου Πάρου για τη στήριξη επιχειρηματιών με αφορμή τα πρόστιμα αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων

Επιστολή Δημάρχου Πάρου για τη στήρ...

06 Ιουνίου 2025
Αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα βρέθηκε 30χρονη συνοδός πολυτελείας στην Ιταλία- Συνελήφθη 32χρονος Ρουμάνος

Αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα βρέθηκε 3...

06 Ιουνίου 2025
Πάρος – Απεργία: Με σύνθημα «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν» κατέβασαν «ρολά» οι επαγγελματίες – Η δέσμευση του Δημάρχου (Βίντεο + Φωτό)

Πάρος – Απεργία: Με σύνθημα «Κλείνο...

05 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ