300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Μιχάλης Κατσούρης: Στο μαχαίρι με το αίμα του εντοπίστηκε το DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πριν πέντε ημέρες

13 Νοεμβρίου 2023 18:40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Μιχάλης Κατσούρης: Στο μαχαίρι με το αίμα του εντοπίστηκε το DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη πριν πέντε ημέρες

test2

test2

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, προέκυψε ότι το αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε στο μαχαίρι -το οποίο είχε βρεθεί στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές και έχει το αίμα του δολοφονημένου οπαδού - ανήκει στον οπαδό της μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες.

Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν πως στο μικροσκόπιο των Αρχών είχαν μπει συνομιλίες ενός φιλάθλου της ίδιας ομάδας ο οποίος είχε αρχικά κληθεί για να καταθέσει σχετικά χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία ότι συμμετείχε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις συνομιλίες του όμως τον άκουσαν να σχολιάζουν το γεγονός πως ο συλληφθείς οπαδός συμμετείχε στα επεισόδια και έφερε πάνω του μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω οπαδός, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε δώσει κατάθεση στις Αρχές και είχε αναφερθεί σε ένα μαχαίρι. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε ένα μαχαίρι στο σημείο που έλαβε χώρα η τραγωδία στο οποίο υπάρχει το DNA του Μιχάλη Κατσουρή καθώς και ένα αταυτοποίητο δείγμα.

Τελικά, μετά από τη σχετική έρευνα, προέκυψε πως αυτό το αταυτοποίητο δείγμα ανήκει στον εν λόγω άνδρα.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του οπαδού λίγο μετά την σύλληψή του, την περασμένη Πέμπτη

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι του συλληφθέντος, Φίλιππος και Χριστόδουλος Φίλιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο Αριστείδης Δέλλιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων τη κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ' ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της. Λόγω όμως της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Έρχονται συμπληρωματικές απολογίες των κατηγορουμένων

Στο μεταξύ, νέο κύκλο συμπληρωματικών, αυτή τη φορά απολογιών, για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια σηματοδοτούν, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από το σημείο της δολοφονίας και συνομιλίες Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση, ο οποίος έχει απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος περασμένο καλοκαίρι, καθώς το επίμαχο χρονικό διάστημα φέρεται να βρισκόταν για διακοπές στη Κεφαλονιά. Από τις συνομιλίες αυτές προκύπτει ότι κάποιοι γνωρίζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ.

Ειδικότερα, στην πολυσέλιδη έκθεση-πραγματογνωμοσύνη της ΕΛ.ΑΣ. που παραδόθηκε στην ανακρίτρια αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι σε δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, βρέθηκε μείγμα γενετικού υλικού στο οποίο εμπεριέχονται και γενετικά στοιχεία του Μιχάλη Κατσούρη. Το ένα από αυτά τα μαχαίρια αποδίδεται σε 23χρονο Κροάτη κατηγορούμενο, ο οποίος ωστόσο κατά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε υποστηρίξει πως το μαχαίρι δεν ήταν δικό του και πως σε αυτό δεν είχαν εντοπιστεί ούτε αποτυπώματά του ούτε γενετικό υλικό του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, γενετικό υλικό Κροατών κατηγορουμένων φέρεται να έχει εντοπιστεί σε διάφορα πειστήρια από τον χώρο των επεισοδίων όπως σε γάντια, καπέλα, ξύλινα κοντάρια, στειλιάρια αλλά και στα οχήματα με τα οποία οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει στη δικογραφία, οι αρχές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει ως συμμετέχοντες στα επεισόδια περίπου 40 πρόσωπα από τους 105 προφυλακισθέντες.

Οι συνομιλίες

Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κληθεί σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να αναφέρεται σε συνομιλία που είχε κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος είχε απολογηθεί στην ανακρίτρια το περασμένο καλοκαίρι και είχε αφεθεί ελεύθερος προσκομίζοντας άλλοθι, σύμφωνα με το οποίο κατά το χρόνο της αιματηρής συμπλοκής ο ίδιος βρίσκονταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά.

Μεταξύ άλλων, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος στις επίμαχες συνομιλίες φέρεται να αναφέρει:

Κατηγορούμενος: Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ… Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά.

Κατηγορούμενος: Ναι κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον…και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε.Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πανελλήνιες 2025: Ποιοι δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ, πώς θα το πάρετε
  • Youth Pass 2025: 154.064 νέοι 18 και 19 ετών θα λάβουν την ενίσχυση των 150 ευρώ -Πώς γίνεται η πίστωση των χρημάτων
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025: Ρεκόρ συμμετοχής στο πρόγραμμα, πάνω από 567.000 αιτήσεις
  • Τουριστικό μποϊκοτάζ στην Ινδία κατά της Τουρκίας γιατί πήρε το μέρος του Πακιστάν - Προτείνουν Ελλάδα
  • Dragon’s Den: «Πουλήσαμε την επιχείρηση για $360 εκατ.» είπε ο κριτής Γιάννης Τσιώρης - Δείτε βίντεο
  • Νέα Τροποποίηση της Απόφασης για τη Λειτουργία των Ενιαίων Κέντρων Εξυπηρέτησης (ΕΚΕ)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί...
Έξαρση ιώσεων: Ποιοι ιοί θα μα... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2015 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Αυτό είναι το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο νησί

Πάρος: Αυτό είναι το πρόγραμμα των...

13 Μαϊος 2025
Πάρος - Παροικία: Νέα αρχαιολογικά ευρήματα στο αρχαίο εργαστήριο γλυπτικής

Πάρος - Παροικία: Νέα αρχαιολογικά...

13 Μαϊος 2025
Ήρθε  στην καρδιά της Παροικίας, με γεύσεις και vibes που αγαπάτε!

Ήρθε στην καρδιά της Παροικίας, με...

14 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Σύρος: 1ο Παιδιατρικό Φεστιβάλ “Ο Μικρός Ερμής” (βίντεο)

Σύρος: 1ο Παιδιατρικό Φεστιβάλ “Ο Μ...

17 Μαϊος 2025
Κουφονήσια: Εγκαινιάζεται το «σπίτι του γιατρού» – Μια προσφορά της Ομάδας Γιατρών Αιγαίου (βίντεο)

Κουφονήσια: Εγκαινιάζεται το «σπίτι...

17 Μαϊος 2025
Καρδιανή Τήνου: Το χωριό των 35 κατοίκων με νέους που δεν το εγκαταλείπουν (βίντεο)

Καρδιανή Τήνου: Το χωριό των 35 κατ...

17 Μαϊος 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2024  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ