Συνεργασία MTC GROUP με TURSAB

05 Δεκεμβρίου 2023 14:24

Σε καταρχήν συμφωνία συνεργασίας για την προβολή ελληνικών περιοχών στην τουριστική αγορά της Τουρκίας προχώρησε η MTC GROUP με το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων TURSAB της γείτονος.

Μετά από σχετική αλληλογραφία, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του επικεφαλής της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού Νότη Μαρτάκη με την κυρία Aysila Sildir, Corporate Affairs Manager, κατά την οποία διατυπώθηκε η κοινή βούληση για σύσφιγξη των τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε από τουρκικής πλευράς - και είναι υπό διερεύνηση - η οργάνωση εκ μέρους της TURSAB παρουσίασης στα τέλη Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη περιοχών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρία συμβούλων με ταυτόχρονη διεξαγωγή και μεμονωμένων συναντήσεων μεταξύ των παρευρισκομένων από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, όπως συζητήθηκε, θα οργανωθούν ταξίδια εξοικείωσης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της MTC GROUP  αναλήφθηκε στο πλαίσιο του θετικού κλίματος που προδιαγράφεται εν όψει της επίσκεψης της πολυμελούς τουρκικής αποστολής υπό τον Πρόεδρο Ερντογάν τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα. Και, όπως τονίστηκε στη σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο σχεδιασμό που, κατά παράδοση, κάνει η εταιρία συμβούλων λαμβάνοντας υπόψη τις γεωπολιτικές ευκαιρίες, πέρα από τις οικονομικές συνθήκες που μπορούν να ενισχύσουν την τουριστική ροή προς την Ελλάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos