Ο Πειραιάς έβαλε τα γιορτινά του για την «Κόκκινη Νύχτα» (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2023 00:16

Ο Πειραιάς γέμισε φως, στολίδια, μουσικές και φόρεσε τα γιορτινά του στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, την Κόκκινη Νύχτα.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 23:00, με ελκυστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις στο κοινό, μέσα σε ένα μοναδικό εορταστικό κλίμα.

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες κατέκλυσαν από νωρίς το κέντρο της πόλης, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις.

peirais xristougenna102

«Θρυλική» νότα στο γιορτινό event η μασκότ του Ολυμπιακού, η οποία μοίρασε συμβολικά δώρα και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Kατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μοιράστηκαν δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

Tο «τρένο των ξωτικών» έκανε βόλτες στο κέντρο της πόλης και περίμενε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν αυτήν την ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διαδρομή, ενώ πραγματοποιήθηκαν και μουσικοχορευτικά δρώμενα μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο

{https://www.youtube.com/watch?v=8nvuGAXTrbA}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos