Πρωτοχρονιά 2024: Το μεγάλο πάρτι στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Βίντεο)

01 Ιανουαρίου 2024 20:34

Για ακόμα μια χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εντυπωσίασε το κοινό με το φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και το μεγάλο πάρτι που ετοίμασε για να υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά του 2024.

Χιλιάδες άνθρωποι επέλεξαν να υποδεχτούν την Πρωτοχρονιά του 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στην Αθήνα για την αλλαγή του χρόνου.

{https://www.youtube.com/watch?v=Pr_PtZy2H3M}

Μαγικός ο αττικός ουρανός
Ακριβώς τα μεσάνυχτα, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό πάνω από το ΚΠΙΣΝ, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Παράλληλα, τα Σιντριβάνια στο Κανάλι καλωσόρισαν και αυτά το Νέο Έτος με εντυπωσιακές χορογραφίες.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

niarxos 201

Η είσοδος ήταν ελεύθερη
Όλες οι εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Από τις 22.30, η Αφροελληνίδα ερμηνεύτρια Idra Kayne μαζί με τη 10μελή ορχήστρα της ξεσήκωσε το κοινό σε μία συναυλία με τις μεγαλύτερες disco, soul, hip hop και RnBεπιτυχίες.

Στη συνέχεια, στην αλλαγή του χρόνου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το Νέο Έτος.

Με την έλευση του 2024 το κοινό στην Αγορά υποδέχθηκε τον Βρετανό DJ Bill Brewster σε ένα DJ set που απογείωσε τη βραδιά.

Ταυτόχρονα, δόθηκε η εκκίνηση για τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, τον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι δρομείς κάλυψαν μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων: έτρεξαν κατά μήκος του φωτισμένου Καναλιού και της Εσπλανάδας, μέχρι την Πλατεία Νερού, και επέστρεψαν μέσα από το φωταγωγημένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos