Έφτασαν στο Σύνταγμα τα τρακτέρ - Κλείνει δρόμους η ΕΛΑΣ

20 Φεβρουαρίου 2024 15:33

Στις 18:30 το συλλαλητήριο των αγροτών - Τους υποδέχονται οδηγοί ταξί και πολίτες με επευφημίες - Στο ΟΑΚΑ θα σταθμεύσουν τα λεωφορεία από Πελοπόννησο και άλλες περιοχές της χώρας

Στην Αττική βρίσκονται ήδη από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης οι αγρότες από τα μπλόκα της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας που κατευθύνθηκαν με τρακτέρ στην πρωτεύουσα, προκειμένου να συμμετέχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος.

Γύρω στη 1 το μεσημέρι το κονβόι των πάνω από 120 τρακτέρ από περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας πέρασε τις Αφίδνες και συνέχισε για την Αθήνα, με τα οχήματα να κινούνται με ταχύτητες περίπου 40 χλμ/ώρα. Λίγο μετά τη 1:30 έφτασαν στο Σύνταγμα τα πρώτα 9 τρακτέρ απο την Εύβοια.

Δείτε βίντεο από την... θορυβώδη είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, τη διέλευση τους από κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με τελικό προορισμό το Σύνταγμα και την υποδοχή τους από τους πολίτες...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos