Βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν στην Ερμού τον δράστη με το μαχαίρι στο χέρι

01 Μαρτίου 2024 19:58

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό τη στιγμή που αστυνομικοί φτάνουν στην Ερμού και συλλαμβάνουν τον άνδρα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, αφού μαχαίρωσε την κοπέλα, έμεινε απαθής στο σημείο και δεν έκανε καμία κίνηση για να διαφύγει. Μάλιστα, όταν έφτασαν, κρατούσε ακόμα το μαχαίρι στο χέρι του.

Σοκ από την επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού -«Είναι πράκτορας των Γερμανών», είπε ο δράστης
Ο κόσμος στο σημείο είναι σαστισμένος, ενώ κάποιοι από τους περαστικούς ακούγονται να λένε στους αστυνομικούς «ελάτε, έχουμε καλέσει ασθενοφόρο», «τη μαχαίρωσε».

Το βίντεο με τον δράστη στην Ερμού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 13:30, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ένας 32χρονος Ιρανός τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την άτυχη γυναίκα. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 32χρονος Ιρανός υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών.

{https://www.youtube.com/watch?v=BOz4H9jSiLM&t=46s}

iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos